Enkla Excel-trick för att få ut det mesta av dina kalkylblad

Även om vi kan hitta andra alternativ på marknaden när det gäller applikationer som fungerar som löv av beräkning vid en tid fri och kommersiell Excel har fått respekt från miljontals användare som använder dem dagligen, eller åtminstone ofta. Det är därför att kunna använda sätt program mer flytande kan spara oss mycket tid, samt att kunna göra det bästa av det Ansökan själv .

Därför kommer vi nästa att visa en serie av enkla knep till Excel den kontorsprogramvara av Microsoft vem jag är säkert, kommer att vara mycket användbar för dig i det rutinmässiga och dagliga arbetet med honom. Till att börja, kommer vi att berätta för dig att, som du vet, att välja ett antal celler att vi måste skärm markera dem bara med musen, men markera alla tusentals av dem som finns i ett kalkylblad, till exempel för att tilldela det en viss stil klicka bara på övre vänstra hörnet av själva arket.

Å andra sidan i det fall vi har flera öppna dokument samtidigt, för att flytta direkt mellan dem, behöver vi bara använda kombination av “Ctrl + Tab”-tangenter endast när vi vi kommer hitta på ett av dessa löparblad.

Det kan också hjälpa oss att jobbar från mer flytande sätt, genom att kunna lägga till nya snabbåtkomstknappar till verktygsfältet ligger högst upp på gränssnitt eftersom som standard bara de mest grundläggande kommer.

Enkla tips att använda i Microsoft Excel

För att anpassa det här avsnittet är det därför nödvändigt att komma åt jag’ menyalternativ “Arkiv / Alternativ / Snabbåtkomstverktygsfält verktyg”, där vi kan nu inkludera en direkt tillgång till programfunktioner som vi använder mest på regelbunden basis.

Om vi ​​behöver söka specifika data i ett blad av beräkning med massor av information detta kan vara en lite tråkig uppgift, så som du vet kan du komma åt sökfunktionen genom att trycka på kombination av “Ctrl + B”-tangenter. Men om vi har några tvivel om termin specifikt som vi vill lokalisera kan vi använda vad som kallas jokrar i dessa forskning .

Därför, när vi behöver, kan vi använda båda jokrar : “?” och “*”, den första för en singel humör Var siffra som vi inte känner till i en sträng, medan den andra ersätter flera.

Relaterade Artiklar

Back to top button