Enkelt men effektivt: denna Dell 27″ QHD-skärm är verkligen pålitlig

Dell S2721D

Den här helgen ligger försäljningen långt bakom oss men kampanjer kvarstår på högteknologiska avdelningen. Det är i detta sammanhang som vi presenterar Dell S2721D PC-skärm som för närvarande säljs för 199,99 €.

Dell S2721D-skärmen i två ord:

  • 27 tums skärm
  • QHD definition
  • Två HDMI-portar ingår

Se Dell S2721D PC-bildskärmserbjudande för 199,99 € hos Darty

En trevlig kampanj på en kvalitetsskärm

Det är det franska märket Darty som kommer för att glädja oss med denna -20% rabatt för alla sina kunder. Hemleverans är gratis på det franska fastlandet. Du kan även välja att hämta paketet direkt i butiken. Kom bara ihåg att kontrollera lagren hos Darty nära dig. Andra goda nyheter, betalning i fyra omgångar (dvs. €49,99 per delbetalning med €4,40 i finansiering) är tillgänglig.

På försäkringssidan har du 15 dagar på dig att ändra dig om skärmen Dell S2721D inte uppfyller dina förväntningar. Självklart gäller grundgarantin i två år. Darty ger dig också en ultimat “återbetalning ny”-garanti (i händelse av ett haveri och via ett presentkort som kan användas inom ett år) i 3 år för 39,99 €. Lägg nu till de tekniska egenskaperna hos dagens produkt.

Dell S2721D: en extremt effektiv skärm

Med denna skärm tillverkad av Dell kommer du att njuta av en mycket stor 27-tums skärmyta. Panelen väljer också en QHD-upplösning på 2560 x 1440 pixlar. Bildkvaliteten kommer helt klart att finnas där och skillnaden märks tydligt jämfört med en Full HD-modell. Dina filmer och andra videospel kommer att lysa starkt på den här skärmen. Fluiditet krävs också via AMD FreeSync-teknik i kombination med en uppdateringsfrekvens som stiger upp till 75 Hz. När det gäller svarstiden är den 4 ms.

Dina ögon kommer att skyddas med ett filter som minskar utsläppen av blått ljus. Således kommer du inte att störas under långvarig användning på den här skärmen. Slutligen ingår två HDMI-portar och en DisplayPort så att du kan växla mellan program mycket enkelt.

Se Dell S2721D PC-bildskärmserbjudande för 199,99 € hos Darty

Hitta din nästa skärm

Att köpa en kraftfull dator är en sak, men det är viktigt att få all rätt kringutrustning som passar den. Och naturligtvis är skärmen ett viktigt inslag i din framtida installation. Så för att hjälpa dig hitta din lycka har vi gjort en jämförelse av de bästa PC-skärmarna idag. Gör det!

Relaterade Artiklar

Back to top button