Energi utan gränser: batterierna som kommer att kunna garantera det till alla gratis

Det verkar vara ganska abstrakt men tydligen är det sökmotivet för många människor på webben. Vi pratar om begreppet obegränsad energivilket uppenbarligen förblir en chimär men framför allt en önskan om att mänskligheten ska komma.

Vem pratar om kärnfusion som en möjlig lösning för att finna denna verkliga frälsning för mänskligheten ur energisynpunkt, medan det finns andra människor som stödjer andra teorier. Det enda som är säkert är att det inte finns något sätt att generera energi utan gränser utan framför allt gratis. Forskare, men särskilt utvecklare som arbetar med smartphones och mobila enheter, arbetar på ett annat koncept som skulle beröra batterier.

Energi och batterier: de med grafen kan vara en mycket intressant nyhet

Vi har länge pratat om hur vi skulle kunna förbättra oss autonomi smartphones genom att sätta in batterier i dem som kan öka mängden energi.

Tack vare grafen, särskilt material, skulle det vara möjligt att generera ett batteri som skulle ge mobila enheter autonomi under en hel vecka. Allt detta tillåter också en fullständig uppladdning på några sekunder, cirka 45 sekunder när det gäller bevisen som kommer ut.

Detta kommer därför att tillåta smartphones att nå nya gränser för autonomi, men alla nuvarande variabler måste utvärderas. Faktum är att ett grafenbatteri just nu skulle kosta alldeles för mycket, men tydligen letar vi efter ett botemedel för att komma till en medelväg. Så kommer detta att vara den nya energigränsen i framtiden? Nyheter kan komma under de kommande månaderna.

Relaterade Artiklar

Back to top button