Energi till noll kostnad utan gränser: tricket med den elektromagnetiska motorn upptäckt

Energin är ett av de mest omtalade ämnena under den här sista perioden, speciellt i relation till vad som händer i Europa. DE priser de har ökat särskilt, med kostnaderna på notan som är de högsta någonsin även för gas eller någon annan typ av energi.

Tyvärr konflikten mellan Ryssland Och Ukraina det involverar hela den gamla kontinenten, som får betala straffen. Av den anledningen finns det många människor som via Internet dokumenterar sig själva om hur man försöker spara energi, kanske till och med genom att producera den. Det skulle finnas något knep, även om det skulle användas för vad det är, utan att skapa falska förväntningar. Bara genom att ta itu med detta ämne kan vi inte undgå att nämna den elektromagnetiska motorn, som enligt vissa skulle kunna vara den totala lösningen av problem men som i verkligheten absolut inte är det.

Energi utan gränser: det finns inget sådant koncept men grafenbatterier kan föra oss närmare

Enligt rapporter skulle det pågå forskning om grafenbatterier. Dessa enheter har redan skapats och testats, men för närvarande är de oöverkomligt dyra för allmänheten. Just därför görs allt för att göra dem mycket bekvämare, med tanke på de fördelar de skulle kunna ge.

Ett grafenbatteri klarar till exempel en smartphone med energi lika med en vecka med en enda laddning. Laddningsprocessen skulle vara mycket liten jämfört med alla andra batterier: tänk bara att med bara 50 sekunder kunde grafenbatteriet laddas upp helt.

Relaterade Artiklar

Back to top button