Energi för livet och gratis: sättet att producera den med den elektromagnetiska motorn

Vad så många hoppas kommer att hända i framtiden är att ett sätt att generera hittas obegränsad energi och utan att ständigt behöva hitta nya källor. Allt detta kanske till och med kostnadsfritt utan att behöva betala kostnader som idag håller på att bli omöjliga för hela mänskligheten.

Detta är verkligen förhoppningen, men var mycket försiktig med vad du läser på webben. Faktum är att det finns många som pratar om användbara metoder för att generera energi gratis, till exempel användningen av vissa elektromagnetiska motorer. Det har redan verifierats att denna lösning inte kan leda till skapandet av energi utan någon gräns.

Obegränsad energi: Detta är inte möjligt men grafenbatterier kommer

Nyheterna som kommer från smartphonemiljön handlar om nya grafen batterier redo att ersätta litiumjoner. Vi pratar om de med grafen, vilket skulle kunna leda till en autonomi som skulle hålla i veckor för smartphones. Dessutom skulle omladdningstiden för varje enskild enhet vara cirka 50 sekunder, exceptionella resultat.

I själva verket talar vi om batterier som kan ersätta litiumjonbatterier, vilket innebär också möjligheten att laddas om på mycket kortare tid. Det skulle därför bli den verkliga revolutionen inom miljön.

Självklart skulle målet då vara att introducera denna teknik även på elbilar, vilket innebär ett tydligt steg mot framtiden. I nuläget finns det dock inga bekräftelser med tanke på att grafenbatterier skulle kosta för mycket, men visst har det skett steg framåt.

Relaterade Artiklar

Back to top button