Enel: här är den nya högteknologiska rullstolen från Avanchair

Stor gest av Är i som han har tilldelat 50 tusen euro för insikt av det helt nya högteknologisk rullstol från Avanstol. Ett initiativ”övervinner hinder“Med en produkt som kan ge komfort och tillgång till dem som lider av handikapp och straffas i rörlighet.

Även med det nya systemet JuiceAbility av Enel XAvanchair-rullstolen blir det laddas direkt kl små kolumner för elbilar. Intressant va? Låt oss se var projektet är.

Avanchair: Enel tror på den nya högteknologiska rullstolen

Genom att ansluta till den officiella webbplatsen för Avanstol vi möts av en så fin som den är singularis som uttrycker andan i detta projekt: “”. Vi berättade om detta initiativ i början av månaden.

Vad är syftet med detta högteknologisk rullstol som han också tror på Är i? Författarna till detta entreprenörsinitiativ förklarar det: “”.

Faktiskt hans funktioner de är fantastiska och försöker överstiga de som är jag gränser av klassiska rullstolar. Är i han vet, det var därför han stöttade projekt av Avanchair söker ta bort ett hinder som förenar personer som lider av funktionshinder för att hindra dem från rörlighet.

“”.

DE resultat uppnådda är otroliga liksom generositet av dem som tror på projektet. Lite i taget är andelen av dem som, liksom Enel, har bestämt sig för att stödja och tro på Avanstol.

Relaterade Artiklar

Back to top button