En USB-C-port och en bättre skärm för framtidens prisvärda iPad

ipad2022

Enligt preliminära uppgifter har den nya iPad ingångsnivå bör dra nytta av några betydande förändringar.

Medan iOS 16 fortsätter att avslöja sina hemligheter för oss, arbetar äppelmärket också på sina berömda pekplattor. På dagens program, ny information kring den framtida generationen av iPad.

iPad 10e generation utspelar sig

Informationen kommer till oss direkt från media 9to5Mac. I år bör iPad-modellen på ingångsnivå dra nytta av några anmärkningsvärda förändringar jämfört med den tidigare modellen, med början med integrationen av en USB-C-port. Därmed kommer den att ansluta sig till sina storebröder, iPad Pro, iPad Air samt iPad Mini, som redan är utrustade med den. Kom också ihåg att Europeiska unionen nyligen undertecknade slutet på Lightning-hamnen.

Och eftersom goda nyheter aldrig kommer ensam, iPad av 10e generationen kommer också att ha en Retina-skärm som motsvarar den hos iPad Air vad gäller upplösning. Den här nya iPaden borde också växa lite, från 10,2 tum till 10,5 tum (eller kanske till och med 10,9 tum). Observera dock att den inte kommer att dra nytta av DCI-P3-färgomfånget och högre ljusstyrka, detta är uppenbarligen reserverat för de dyraste modellerna.

Slutligen kommer surfplattan att dra nytta av 5G-kompatibilitet och kommer att vara utrustad med A14 Bionic-chippet, vilket bör ge en prestandavinst på cirka 30 % jämfört med föregående generationsmodell. Hittills har ingen information släppts om en möjlig designöversyn, även om denna iPad väntas i slutet av året.

Om samma ämne:
Stage Manager: vad är den nya iPad multitasking värd?

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button