En trevlig kampanj på detta mekaniska speltangentbord just nu hos Amazon

Välj ett kompakt och högpresterande mekaniskt tangentbord genom att välja GK61-modellen som finns tillgänglig på HK Gaming. Den här är för närvarande till försäljning på Amazon och du kan hämta den för bara 59,99 € istället för 75,17 €. En bra affär för denna skalamodell som inte snålar på effektiviteten.

HK Gaming GK61 © HK Gaming

GK61 med två ord:

  • 61 programmerbara knappar
  • Windows och macOS-kompatibel
  • Levereras med nyckelavdragare

Se erbjudandet på HK Gaming GK61 för 59,99 € på Amazon

Reducerat pris och tangentbord för maximal effektivitet

Tangentbordet GK61 från HK Gaming krånglar inte och går rakt på sak. Det är därför dess storlek är 60 % av ett vanligt tangentbord: ingenting är för mycket. Den är alltså bara 29,2 cm lång, 10,29 cm hög och 4 cm tjock. Priset är lika drömmande: endast 55,99 €.

Det är en trådbunden modell som använder USB-C och ansluter till USB på din dator, oavsett om det är under Windows eller MacOS. Tänk på att kabeln går att lossa helt, vilket är praktiskt för att den inte ska skadas och för att lättare kunna transportera den.

Löstagbara och programmerbara knappar

Detta tangentbord är en QWERTY-modell. Men med nyckelutdragaren kan du stryka den i AZERTY för att använda den på ett klassiskt sätt. Bytet är enkelt och utan att skada nycklarna om du använder det medföljande verktyget. Observera att tangentbordet också är bakgrundsbelyst i RGB.

De mekaniska tangenterna har en aktiveringspunkt på 1,5 mm och en svarstid på 0,2 ms. Du kan beställa knappar med olika strömbrytare på tillverkarens hemsida för att helt anpassa ditt tangentbord.

Slutligen, notera att den är IP64-certifierad. Det betyder att den är damm- och stänkbeständig. Så du riskerar inte att skada den genom att spilla lite vätska på den. Och den är inte för dammkänslig heller.

Se erbjudandet på HK Gaming GK61 för 59,99 € på Amazon

Hitta det bästa speltangentbordet

Det finns en mängd speltangentbord på marknaden. Trådbunden eller trådlös, mekanisk eller inte, bakgrundsbelyst, speciellt för MOBA eller FPS. Det finns nästan lika många tangentbord som det finns sätt att spela på. För att välja ditt sparsamt kan du vända dig till den jämförande guiden som finns på Clubic. Där hittar du våra experters åsikter i ämnet med en evolutionär topp 3 och ett stort urval av speltangentbord med ett obestridligt förhållande mellan kvalitet och pris.

Relaterade Artiklar

Back to top button