En Streets of Rage-inspirerad film är enligt uppgift på gång med John Wicks skapare

Streets of Rage 4

SEGA och Paramount jobbar enligt uppgift på en filmatisering av licensen Streets of Rage. För att anpassa takten dem alla till de fyra opusen, skaparen av sagan John Wick skulle vara med i manuset.

Produktionsbolaget dj2 Entertainment, som redan är involverat i många videospelsanpassningar, verkar fortfarande vara med i spelet.

TV-spel tar över gatorna

De senaste filmiska framgångarna med videospelsanpassningar verkar inte överraskande inte stilla studiornas aptit. Efter sonic 2 i synnerhet vill Paramount och SEGA fortsätta att ta med kultlicenser till den stora skärmen. Enligt källorna till Deadlineär det snart turen till Streets of Rage.

Lanserades 1991 och återvände till rampljuset 2020 med den hyllade Streets of Rage 4, licensen som erbjuder slagsmål av typen som slog dem alla skulle till och med redan ha hittat någon att skriva manuset till dess bioversion. Det här är Derek Kolstad, skaparen av actionsagan John Wick och manusförfattare till actionfilmen ingen. Ett logiskt val därför, medan produktionen bör säkerställas av dj2 Entertainment (sonisk och framtida anpassning av Det krävs två) och Escape Artists (Equalizern).

Det återstår naturligtvis att bekräfta allt detta, eller att hitta en regissör som står i proportion till projektet och en övertygande rollbesättning.

Om samma ämne:
Jason Momoa kommer att vara i rollistan i filmen… Minecraft

Källa: Deadline

Relaterade Artiklar

Back to top button