En skådespelare från serien Ted Lasso tvingades specificera att han är väldigt mänsklig (och inte en Fifa-spelare)

Roy Kent Ted Lasso © Apple

I flera dagar har många åskådare varit övertygade om att karaktären Roy Kent är en karaktär gjord i datorgrafik.

Ted Lasso
är en av de mest populära serierna som erbjuds av Apple TV+. Showen fångade också särskilt vårt öga för dess välvilja och kvalitet.

Läs också:
The Wheel of Time: Prime Video avslöjar lanseringsdatumet och den första trailern för sin evenemangsserie

Roy Kent skulle vara en digital karaktär enligt vissa fans av serien

Medan den andra säsongen för närvarande sänds på Apples videoströmningstjänst, sväller en mycket märklig kontrovers på webben. Vissa åskådare tror verkligen att Roy Kent, en av programmets huvudkaraktärer, inte skulle tolkas av en skådespelare utan helt gjord i datorgrafik.

Deras bevis? En bild tagen från ett av de allra första avsnitten av serien och som visar den hetlevrade och gruffe kaptenen för AFC Richmond-klubben som verkligen verkar flirta med det främmandes dal.

Uttryck av blank blick, slät hud, perfekt trimmat skägg, det är sant att Roy Kent vid första anblicken ser mer ut som en avatar än en normal människa, men ändå är det inte så.

Läs också:
Cowboy Bebop: anpassningen av Netflix tar datum och sänder sina första bilder

Hans tolk bekräftar det: han är verkligen människa

Det är verkligen möjligt att låta avlidna skådespelare spela, som vi såg i Rogue One: en Star Wars-historia, eller för att digitalt föryngra skådespelare som de olika Marvel Studios-filmerna har bevisat. Även gruppen ABBA kommer att dra nytta av en digital makeover för sin återkomst till scenen med många hologram.

Bara den här tekniken är dyr, och Apple skulle helt klart inte spendera sina pengar på att skapa en digital spelare från grunden utan någon giltig anledning.

Om några kanske trodde att de såg en skådespelare gjord helt av pixlar, beror det förmodligen på ljussättningen av scenen och brännvidden som används i detta foto som gör Brett Goldstien mer plastig än han är på skärmen. Som vi har sett serien kan vi berätta, om det behövs, att skådespelaren är väldigt verklig i alla avsnitt.

För att tysta ryktena en gång för alla publicerade skådespelaren äntligen en video där hans huvud ersätts av en Animoji. ” Jag är en helt normal, riktig människa som bor i ett specialeffekthus och gör normala, grundläggande saker som att rendera, cachelagra och överföra data förklarar han humoristiskt.

Källa: Frankrike Inter

Relaterade Artiklar

Back to top button