En sista explosiv trailer för Matrix Resurrections

Matrix Resurrections-affisch © Warner Bros. Pictures

Drygt två veckor efter det att den släpptes ger den fjärde delen i cyberpunksagan oss en ny inblick i resten av den utvaldes äventyr.

Warner Bros. anordnar denna måndag den 6 december Matrix måndagen dag av tillkännagivanden kring den nu tetralogin Matris.


Neos återkomst är kärnan i denna nya trailer

Förutom tillkännagivandet av en videospelsupplevelse, Matrisen vaknarsom kommer att vara tillgänglig för PS5 och Xbox Series XIS-spelare under de kommande dagarna, har studion avslöjat en ny och trolig sista trailer för Matrix uppståndelser. Det finns en martial täckning av vakna av gruppen Rage Against The Machine, en titel som avslutade den första filmen 1999.

Dessa mer än två minuter av bilder vägrar fortfarande att ge oss den minsta förklaring till återkomsten av Neo och Trinity till matrisen, men ger en del information såsom karaktären på Jonathan Groffs karaktär (mindhunter), som kommer att spela en ny agent Smith, och ger oss den första glimten av Niobe (Jada Pinkett-Smith), 20 år efter hennes första framträdande i Matrix laddas om
.

Om parallellerna med de tre första filmerna nu är uppenbara och antagna, Matrix uppståndelser skulle fokusera mer på kärlekshistorien mellan Neo och Trinity, som verkar vara filmens hörnsten.

Trots allt kan action- och SF-fans lugna sig, Lana Wachowski verkar ha skapat strids- och actionscener utförda med små lök, både i Matrix och i den verkliga världen.

Vi kan inte vänta med att dyka tillbaka med den vita kaninen till botten av avgrunden och leverera vår fullständiga recension till dig den 22 december.

Källa: Twitter

Relaterade Artiklar

Back to top button