En Ryzen 7-processor och Gigabyte B550 Aorus Elite AX moderkortspaket till ett chockpris!

1

Att bygga din egen PC-konfiguration är den absolut bästa lösningen för att få bästa prestanda till lägsta pris. Med det sagt är det inte en lätt uppgift att hitta rätt erbjudanden online, varför Clubic Bons Plans-teamet presenterar detta paket med Gigabyte Aorus B550 Elite AX-moderkort + AMD Ryzen 7 3700X-processor.

Se erbjudandet Ryzen 7 + Gigabyte B550 Aorus Elite AX för 388€

AMD, Gigabyte Aorus: billig prestanda

Moderkortet och processorn representerar hjärtat i din maskin så det är viktigt att göra ett klokt val. Detta Gigabyte Aorus moderkort har alla funktioner som krävs för att få mycket bra prestanda i både applikations- och speldomänerna. Den stöder PCI-Express 4.0, har 4 DDR4 473 MHz Dual Channel ram-platser samt 2 M.2 och 4 SATA-platser för lagring.
Fyra RGB Fusion 2.0-kontakter finns också för att ställa in och synkronisera RGB-lysdioderna i din konfiguration. Den är uppenbarligen kompatibel med Ryzen 7 3700X-processorn.

Denna processor, som är placerad mitt emot Core i9-9900K från Intel, är dock mycket billigare. Om de gamla modellerna från AMD var kända för att försvagas under spelanvändning, är den här eran verkligen över sedan denna nya generation. Faktum är att om applikationsprestanda fortfarande är på topp har spelanvändningen arbetats på och resultaten är där.

Med några få ord innehåller detta kit 2 komponenter med ett mycket bra grundförhållande mellan pris och kvalitet, och med denna kampanj på Rue Du Commerce är det verkligen ett intressant erbjudande.

Ett oslagbart Rue Du Commerce-erbjudande

Detta paket är tillgängligt på Rue Du Commerce för 388,86 € istället för 499,78 €, det vill säga 22 % besparing på ett redan bra pris. Låt oss ta en snabb titt på villkoren för den franska plattformen: leverans är gratis via Colissimo till ditt hem, eller till Chronopost- eller Mondial Relay-reläpunkten närmast dig. Satsen är garanterad i 2 år och betalning i 3 eller 4 delbetalningar är tillgänglig för några extra kostnader.

Se erbjudandet Ryzen 7 + Gigabyte B550 Aorus Elite AX för 388€

Sammanfattningsvis representerar detta moderkort och denna processor i grunden ett mycket bra val när det gäller valuta för pengarna: prestandan kommer att finnas där utan att bryta banken. Med denna kampanj är det verkligen ett mycket bra val, om inte kanske det bästa för tillfället, så tveka inte och gå för det.

Varför Clubic rekommenderar Ryzen 7 + Gigabyte B550 kit?

  • Utmärkt värde
  • Högsta applikationsprestanda
  • Förbättring hos AMD på spel

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa processorerna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button