En remaster av Sonic Colors skulle planeras för i år

Sonic Colors © SEGA

SEGAs planer kring Sonics 30-årsjubileum fortsätter att utvecklas bit för bit. Denna helg kommer information om en eventuell remaster av Sonic färgerfrån några spridda läckor, som det har talats om.

Informationen, först identifierad av Gematsu, kommer från den tyska dubbningsstudion iksample, som har lagt till omnämnandet “Sonic Colors Remastered” till sin portfölj av projekt. Ett rykte som i viss mån vunnit trovärdighet genom en fransk återförsäljare där man kunde hitta noteringen av en viss ” Sonic Colours Ultimate “. Enligt produktbladet skulle remastern vara planerad till 2021 på PS4, Xbox One och Nintendo Switch.

Läs också:
Uppföljaren till Sonic-filmen hittar sin titel och retar lite mer på ankomsten av en karaktär

Ett festligt projekt

Ursprungligen släppt i november 2010, Sonic färger hade två versioner, på Wii och DS, med helt olika spel. Det första, skapat av Sonic Team, var ett plattformsspel som blandar 2D- och 3D-faser medan DS-versionen, som anförtrotts Dimps-studion, förlitade sig på sidoscrollning med 2D-rendering i den rena traditionen av licensen.

Detta nya projekt skulle vara en del av festligheterna som arrangerades av SEGA som en del av Sonics trettioårsjubileum. Denna remaster bör dock inte ske ensam eftersom Takashi Iizuka meddelade under SXSW Gaming 2019 att produktionen av nästa stora Sonic the Hedgehog-spelet var igång.

Utgivaren för sin del räknar med att släppa nya spel såväl som på några större tillkännagivanden för att fira årsdagen av den blå igelkotten. Utöver videospelet fortsätter Sonic sin mediekonvergens sedan SEGA planerar att anordna en konsert 2021 och den sjunde konsten visar mer och mer intresse för licensen. En uppföljare till den första filmen sonisk har redan tillkännages och är planerad att släppas den 8 april 2022, medan Netflix arbetar på en ny 3D Sonic the Hedgehog animerad serie med titeln Sonic Prime.

En popularitet som SEGA har för avsikt att överföra till dessa konstnärliga sektorer eftersom utgivaren, vad gäller videospel, kan skryta med att ha sålt, i fysisk och dematerialiserad form, mer än 1,14 miljarder Sonic-spel sedan seriens början 1991.

Sonic The Hedgehog 2: för alltid sagans bästa opus?

För lite över 28 år sedan, i slutet av november 1992, upptäckte den (mer eller mindre) unga spelaren som du upptäckte ett helt nytt spel exklusivt för SEGA Mega Drive: Sonic The Hedgehog 2. opus som uppenbarligen var tänkt att vara direkt fortsättning på det första avsnittet, publicerat i juni 1991, och som genom subtila justeringar kommer att lyckas rubba formeln, att etablera sig som DEN bästa Sonic genom tiderna.
Läs mer

Källa: Videospel Krönika

Relaterade Artiklar

Back to top button