En ny läcka avslöjar de färger som finns tillgängliga för Samsung Galaxy S22 Plus

Samsung Galaxy S22 Plus färger © MySmartPrice

Samsung bör tillkännage sitt nya flaggskepp och dess varianter nästa månad. Under tiden går det knappt en dag utan smartphones Galaxy S22 avslöja sig genom indiskretioner och läckor av alla slag.

Idag är det färgerna på Samsung Galaxy S22 Plus som avslöjas före sin tid.

Galaxy S22 Plus-färger avslöjade

Det slutar inte längre. Förväntat i början av nästa månad har Samsungs nästa flaggskepp redan avslöjat nästan alla sina hemligheter: byt till Gorrilla Glass, Exynos 2200-chips, högre priser, det finns många detaljer kring Galaxy S22. Det är nu tur tillinsider Ishan Agarwal för att lägga till sina två cent och avslöja de olika färgerna på Samsung Galaxy S22 Plus.

Användare kommer att vara bortskämda med valmöjligheter och det kommer att finnas något för alla. S22 Plus skulle ha inte mindre än fyra färger: svart, grönt, vitt och roséguld. En rad färger som ska göra det möjligt för den sydkoreanska tillverkaren att nå så många människor som möjligt.

Så att vi kan få en bättre uppfattning om renderingeninsider publicerade flera bilder på Samsung Galaxy S22 Plus som också bekräftar andra läckor kring designen av Samsung-smarttelefonen, som inte kommer att avvika mycket från sin föregångare.

Samsung Galaxy S22 Plus färger © MySmartPrice

Samsung Galaxy S22 Plus färger © MySmartPrice

Samsung Galaxy S22 Plus färger © MySmartPrice

Om samma ämne:
Samsung Galaxy S22: i Europa kommer det att vara Exynos 2200

Källa: MySmartPrice

Relaterade Artiklar

Back to top button