En ny knapp på Apple Watch Pro! Men vad ska den användas till?

apple watch se

Medan Apples Keynote närmar sig med full fart har nya rykten precis fallit om Apple Watch Pro, modellen av ansluten klocka “top of the range” av äpplemärket.

Vi berättade om det i går i våra kolumner, priset på Apple Watch Pro kan passera 1 000 euro. Men de senaste upptäckterna den här gången tyder på närvaron av en helt ny knapp på smart klocka !

Apple Watch Pro avslöjar en första rendering

Det är om cirka 24 timmar som vi kommer att kunna närvara vid nästa Apple Keynote. Detta kommer att lyfta slöjan för den nya iPhone 14, men kommer också att presentera andra flaggskeppsprodukter från Cupertino-företaget. Bland dem hittar vi självklart Apple Watch, som också borde passa på att avslöja sig i ett helt nytt ljus med ankomsten av en Pro-modell.

Media Gränsen delade i morse en första rendering av Apple Watch Pro som släpptes exklusivt av teamen från 91mobiler. Dessa bilder bekräftar först vad vi redan visste om denna uppkopplade klocka, nämligen att det kommer att bli modellen med den största skärmen i Apple Watch-familjen. Om de första ryktena nämnde en storlek på 47 mm skulle det nu bli fråga om en 49 mm skärm. Bekräftelse om några timmar.

Apple Watch Pro © © 91mobiles

På den högra delen av den anslutna klockan hittar vi de vanliga elementen, nämligen mikrofonen, sidoknappen samt Digital kråka, nu skyddad av en förstärkning. Slutligen, låt oss också lyfta fram närvaron av en helt ny knapp på klockans vänstra sida, placerad precis under högtalaren. Även om detta ännu inte har bekräftats verkar det som att den här knappen främst är avsedd för idrottare. Oavsett om det är under deras eskapader på stigarna eller i vattnet, skulle det äntligen ge dem ett bättre grepp än det som erbjuds av pekskärmen (som inte alltid lämpar sig för intensiv idrottsträning).

Läckor för att stödja… andra läckor

Det är inte ovanligt att rekvisita är källan till läckor, särskilt kring en större händelse. Detta är återigen fallet idag för Apple-märket, vars bilder på tillbehör, som förmodligen är avsedda för Apple Watch Pro, börjar cirkulera på webben. Om informationen meddelas oss igen av Gränsendet kommer den här gången från DuanRui och Sonny Dickson, två läckare populär på Twitter.

På dessa bilder kan vi upptäcka fodral i olika färger för att pimpa din (eventuella) framtida Apple Watch Pro. De synliga utskärningarna bekräftar därför närvaron av den helt nya knappen på vänster sida av smart klocka Toppen av linan.

Om Apple räknade med att sin Apple Watch Pro skulle skapa överraskningen, slår vi vad om att Apple-märket fortfarande kommer att ha några knep i rockärmen den 7 september.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button