En ny dejtingapp erbjuder matchningar efter din musiksmak

banjo

Banjo-applikationen låter dig göra romantiska möten baserat på din musiksmak. Synkroniseradejting app med Spotify Var Deezeroch låt dig ryckas med av melodin!

Att hitta en partner som du är musikaliskt kompatibel med är nu möjligt tack vare Banjo. Denna applikation släpptes i februari 2022 och skapar matchningar bland prenumeranter baserat på deras Spotify- eller Deezer-spellistor.

Fyra nyckeltitlar

Vid registrering begär applikationen åtkomst till användarens Spotify- eller Deezer-konto. Sedan måste du definiera fyra nyckellåtar: den bästa låten genom tiderna, låten för en kärleksnatt, låten som lyssnas på i hemlighet och slutligen dagens stämning. Appen integrerar sin egen sökmotor som innehåller fantastiska resultat inklusive låtar som inte finns på andra plattformar. Matcher kommer att baseras på gillade och mest lyssnade titlar.

Naturligtvis ber applikationen också om grundläggande information: namn, ålder, sexuell läggning, bostadsort. Du kan också lägga till foton eller en personlig anteckning. Banjo lyfter sedan fram profilerna med den bästa musikaliska kompatibiliteten. Slutligen kan registrerade bläddra bland musikprofilerna för sina potentiella matcher och se hur många artister de har gemensamt.

kärlek i musik

Musiksmak är ett bra sätt att komma i kontakt med din match. På dejtingapplikationer är det ibland svårt att lära känna varandra genom en skärm: samma banala fraser upprepas. Banjo ger därför användarna ett färdigt sätt att bryta isen.

Är det nödvändigt att ha samma musiksmak för att bli kär? Det är svårt att säga, men det är intressant att välja musik som gemensam grund i början av ett förhållande. Kompatibel musiksmak kommer att sockra roadtrips, erbjuda möjligheten att gå på konserter tillsammans, eller helt enkelt tjäna till att undvika de obekväma tystnaderna av obekväma början. Applikationen, som vill länka till andra musikstreamingplattformar i framtiden, är gratis och tillgänglig för alla.

Källa: Paris Normandie, Banjo

Relaterade Artiklar

Back to top button