En mycket snygg 23,8″ AOC LED-skärm till ett pris som sällan skådats

Med den kampanj som just nu pågår hos RueDuCommerce kan du skaffa en mycket bra AOC gaming PC-skärm, referens 24G2SAE/BK till ett överkomligt pris. Visst går skärmen från €216,99 till €179,99 för några timmar, så dröj inte!

AOC LED 24G2SAE/BK © AOC

Den 23,8″ AOC-skärm som visas här är en platt skärm för stationär PC med utmärkta egenskaper för spelare.

AOC 24GSAE/BK i ett nötskal:

  • Max synkronisering vid 165 Hz
  • 1ms latens
  • FreeSync Premium-kompatibel

PC-spelarskärmen signerad AOC, referens 24G2SAE/BK finns för närvarande till försäljning på RueDuCommerce för endast 179,99 €.

Hitta AOC 24G2SAE/BK för 179,99 € på RueDuCommerce

En PC-skärm med en mer än intressant kampanj

RueDuCommerce firar Geek Days just nu med kampanjer relaterade till dator-, teknik- och spelartiklar. Produkten som presenteras här kombinerar de tre kategorierna eftersom det är en PC-skärm som säkert kan användas av alla men med tekniska egenskaper som gör den spelvänlig.

Och under denna kampanj kan du hitta den för endast 179,99 € på handlarsidan, med möjlighet till leverans från endast 1,99 €. Så om några dagar kommer du att kunna njuta av livet i Full HD.

Ett fint tekniskt blad för denna AOC-skärm

Modellen som presenteras här på rea är full av kvaliteter. Först och främst är det en VA TFT-panel för en LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning. Den visar en upplösning på 1920 x 1080 pixlar med en uppdateringsfrekvens på upp till 165Hz om du använder den tillgängliga DisplayPort.

Annars kan du använda VGA-porten som gör att den kan synkronisera med 60 bilder/sekund. Eller så har du också två HDMI-portar som kan visa 144 Hz. Alla med en latens på endast 1ms. Den är utrustad med AMD FreeSync Premium-teknik för att optimera fluiditeten och minska ingångsfördröjningen.

Det finns också två tekniker för att rädda dina ögon: Flimmerfri mot flimmer och Lågt blått ljus för att minska blått ljus. Utöver det är den utrustad med två högtalare på 2 Watt RMS vardera samt ett hörlursuttag.

AOC LED 24G2SAE/BK © AOC

Hitta AOC 24G2SAE/BK för 179,99 € på RueDuCommerce

Spela med den bästa spelhårdvaran

Om du letar efter en annan gamerskärm än AOC-modellen som presenteras ovan kan du lita på den jämförande guiden som finns på Clubic. I den här artikeln hittar du redaktionens topp 3 med tester och tekniska argument, samt en mer omfattande lista över PC-spelskärmar med ett obestridligt pris/kvalitetsförhållande.

Relaterade Artiklar

Back to top button