En MSI GL65 Leopard Gamer Laptop med en GeForce RTX 2070 till ett chockpris

3

MSI GL65 Leopard Gamer Laptop med GeForce RTX 2070 är för närvarande till ett fyndpris hos Cdiscount. Ett sällsynt tillfälle att inte missa!

MSI GL65 Laptop med GeForce RTX 2070 för 1099€

Monstruös prestanda till ett hårt pris

Det kraftfulla monstret som är MSI GL65 Leopard Gaming Laptop PC utrustad med det utmärkta NVIDIA GeForce RTX 2070-grafikkortet har precis sett priset sjunka yrt på Cdiscount! Odjuret går alltså till endast 1099,99 euro istället för 1599,99 euro, vilket för oss till en gigantisk besparing på 499 euro.

Inom spelområdet stiger priserna väldigt snabbt när du vill utrusta dig med kvalitetsenheter. Denna kampanj gör mycket nytta genom att redan göra denna robusta och högpresterande utrustning mycket mer tillgänglig. Utrustad med en tionde generationens Intel Core i5-processor, 16 GB RAM (i två gånger 8 GB) och 1 TB SSD-lagringsutrymme, är MSI GL65 Leopard verkligen en mycket bra produkt, som har obestridliga tillgångar att glänsa i spelvärlden.

Dess 15,6-tumsskärm visar en Full HD-upplösning på 1920 x 1080 pixlar med LED-bakgrundsbelysning med en maximal frekvens som kan nå 144 Hz. Onlinespel kommer därför att ske på en flytande och mycket tydlig bild utan risk för latens. För att öka nöjet och förbättra spelkomforten är färgskärmen snygg med närvaron av ett brett 72 % NTSC-spektrum och MSI Matrix Display och MSI True Color Technology 2.0-teknologier.

Ett grafikkort som gör skillnaden

NVIDIA GeForce RTX 2070-grafikkortet är verkligen en del av styrkan hos MSI GL65 Leopard. Den senare är utrustad med ett snyggt 8 GB GDDR6 SDRAM-minne tack vare vilket alla spel, även de senaste och mest krävande, kan spelas utan svårighet.

MSI GL65 Laptop med GeForce RTX 2070 för 1099€

Du kan nu dra nytta av detta utmärkta erbjudande som kommer att spara nästan 500 euro genom att besöka Bordeaux-märkets webbplats. Leverans kommer givetvis att erbjudas dig och om du har prenumererat på en “All-you-can-eat Cdiscount”-prenumeration kommer du (bland annat) kunna dra fördel av snabb frakt eftersom denna produkt ingår i urvalet bestäms av märket.

Varför rekommenderar Clubic MSI GL65 Leopard Gamer Laptop?

  • En extremt kraftfull bärbar dator
  • Fantastisk skärm
  • Enastående valuta för pengarna

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa spelbärbara datorerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button