En iPhone 8 erbjuds hos RED av SFR med 100 GB mobilabonnemang đŸ”„

röd1600

HĂ€r Ă€r en av veckans bĂ€sta erbjudanden: RED by SFR erbjuder dig en iPhone 8 64 GB för prenumeration av ett RED 100 GB-paket för 15 € per mĂ„nad med ett 24-mĂ„naders Ă„tagande. Ja du lĂ€ste rĂ€tt, RED ger dig en iPhone 8.

Se erbjudandet RED by SFR 100 GB + gratis iPhone 8

RED by SFR erbjuder dig en iPhone 8 för ett abonnemang pĂ„ 100 GB för 15 € per mĂ„nad

Du behövde en ny smartphone och du ville Ă€ndra ditt abonnemang? Perfekt, erbjudandet frĂ„n RED by SFR Ă€r lĂ€gligt. Du kommer att kunna dra nytta av 100 GB-paketet för endast €15 per mĂ„nad istĂ€llet för €20 medan du njuter av en ny smartphone. Och inte vilken som helst, en 64GB iPhone 8, förmodligen en av de bĂ€sta iPhones som Apple har producerat de senaste Ă„ren.

Naturligtvis, till ett sĂ„ lĂ„gt pris som RED 100GB-planen, Ă€r iPhone 8 en renoverad modell. Men den Ă€r klassad A, sĂ„ i vĂ€ldigt nĂ€ra nyskick. Det erbjuds normalt för €309 till försĂ€ljning. Den har 64 GB minne och erbjuds i sin sobra och eleganta rymdgrĂ„ finish. Den innehĂ„ller en Retina-skĂ€rm och bra fotokvalitet med sina frĂ€mre och bakre sensorer.

RED by SFR 100 GB-paketet erbjuder allt du behöver

Med 100 GB per mĂ„nad frĂ„n det franska fastlandet och 13 GB frĂ„n Europa och de utomeuropeiska departementen, lĂ„ter REDs 100 GB-paket dig surfa, titta pĂ„ filmer och videor utan att oroa dig för din konsumtion. Att prenumerera pĂ„ erbjudandet krĂ€ver att du betalar €1 för SIM-kortet vid bestĂ€llning och binder dig till RED by SFR i 24 mĂ„nader.

Se erbjudandet RED by SFR 100 GB + gratis iPhone 8

Och för att den ska bli perfekt komplett erbjuder den dig obegrĂ€nsade samtal, SMS och MMS i Frankrike, utomeuropeiska departement eller till och med frĂ„n europeiska lĂ€nder. Allt för bara €15 per mĂ„nad med din iPhone 8 inkluderad istĂ€llet för €20. Allt du behöver göra Ă€r att prenumerera online före 22 mars för att dra nytta av det.

Varför rekommenderar Clubic planen 100 GB RED by SFR?

  • iPhone 8 64 GB erbjuds
  • 100 GB 4G i Frankrike och 13 GB frĂ„n DOM/Europe
  • ObegrĂ€nsade samtal, SMS och MMS Frankrike/DOM/Europa

JÀmförande : upptÀck vÄr jÀmförelse av de bÀsta paketen 2021

Relaterade Artiklar

Back to top button