En iPhone 13 till detta pris är ett Apple-erbjudande som inte kan tackas nej!

Hos Rakuten är det möjligt att hitta helt nya techartiklar till fyndpriser. Detta är till exempel fallet med den utmärkta och helt nya iPhone 13 i sin 128 GB-version, som du kan beställa från en pålitlig säljare för 729,99 €. Istället för 909 € visas priset på Apples webbplats. Med den extra möjligheten att få 109,5 € från din kattunge.

iphone 13

iPhone 13 med två ord:

  • A15 Bionic-chip
  • 4 GB RAM
  • Mer än en dag av självstyre

Se erbjudandet på iPhone 13 för 729,99 € hos Rakuten

Rakuten sänker priset på den senaste iPhonen

Detta är dagens erbjudande som du inte får missa om du letar efter iPhone 13. IOSAndroid-säljaren (det är hans namn), betygsatt 4,6/5 för mer än 5 000 försäljningar, erbjuder smartphonen i svart eller blå version, internationell och förseglade för endast €729,99 istället för €909. Leverans garanteras inom 9 till 15 dagar med tillägg av 24 månaders garanti.

Så om du vill njuta av mellanklassen av den senaste Apple-smarttelefonen, med minst 5 års uppdateringar inkluderade, tveka inte. Speciellt eftersom genom att köpa den idag, kommer du att kunna få €109,5 i Club R-kissen, som dras av vid ett framtida köp på sajten. Om du lägger en beställning imorgon halveras det insamlade beloppet.

Apples kraft i din handflata

iPhone 13 drar nytta av de senaste innovationerna från Apple, och den börjar med den interna processorn: A15 Bionic-chippet. Den stöds också av en Apple GPU, med fyra kärnor. Skärmen är en 6,1″ Super Retina XDR och modellen som erbjuds här har 128 GB internminne. Och för att köra det hela kan den räkna med 4 GB RAM.

Den är utrustad med den senaste versionen av iOS 15. Och är utrustad med ett batteri med en kapacitet på 3240 mAh kompatibelt med 20W snabbladdning och trådlös laddning för en hel dags autonomi vid normal till intensiv användning.

Slutligen, på fotosidan, vet den hur den ska behaga med sina två 12 Mpx bakre sensorer som kan filma i 4K med 60 bilder/sekund. På selfiesidan finns även en väldigt snygg 12 Mpx-kamera.

Se erbjudandet på iPhone 13 för 729,99 € hos Rakuten

Jämför nuvarande smartphones

För att ta reda på om du gör rätt val när du köper din smartphone kan du konsultera den jämförande guiden skriven av Clubic-teamet. Där kommer du att ha flera modeller placerade mitt emot varandra och kommer att kunna se vilken som motsvarar din budget och dina tekniska krav.

Relaterade Artiklar

Back to top button