En Huawei Band 6 ansluten klocka + Scale 3 balanspaket för mindre än €60

huawei band 6 skala 3 paket

Som en del av en blixtförsäljning tillåter Amazon sina medlemmar att köpa ett reklampaket från Huawei, inklusive den anslutna klockan Band 6 och vågen Scale 3. Setet säljs för mindre än 60 euro.

Pack Huawei ansluten klocka Band 6 + balans Scale 3 för 59€

Ett paket Huawei-anslutna objekt på flash-rea på Amazon

Amazon ger dig ett möte på sin franska plattform fram till onsdagen den 28 april 2021 för att köpa ett paket Huawei-anslutna objekt till försäljning.

Paketet i fråga som innehåller den Band 6 anslutna klockan och den anslutna vågen Scale 3 säljs för exakt 59,99 euro istället för 99,89 euro; dvs 39,90 euro reduktion jämfört med enhetsköp.

För information, Huawei Band 6 finns i tre färger att välja mellan och fraktkostnaderna är gratis vid standard hemleverans eftersom det är ett paket som säljs och skickas av Amazon och vars belopp är mer än 25 euro i köp?

Allt du behöver veta om klockan och vågen

Efter att ha diskuterat kampanjerbjudandet på förpackningen som erbjuds av Amazon, låt oss fokusera på de viktigaste egenskaperna hos de två högteknologiska produkterna.

Huawei Band 6 är en ansluten klocka som har en 1,47-tums AMOLED FullView-skärm och ett batteri som gör att den räcker i 14 dagar vid normal användning. Användaren kan få två dagars autonomi efter bara fem minuters laddning med en dedikerad laddare. Klockan har även 96 träningslägen, en personlig assistent, pulsmätning och sömnspårning med TruSleep 2.0.

Vad gäller Scale 3 är Huaweis smarta uppkopplade våg utrustad med Wi-Fi & Bluetooth-anslutningar, mer än 10 kroppsindikatorer, Huawei TruFit-teknik, detektering av fettmassa och muskelmassa, analys av kroppssammansättning, gästläge och fleranvändarläge.

Pack Huawei ansluten klocka Band 6 + balans Scale 3 för 59€

Är du intresserad av den bra planen tillägnad detta Huawei-paket? Om detta är ditt fall har du bara några timmar kvar på dig att dra nytta av den snabba rean som erbjuds av Amazon.

Varför rekommenderar Clubic den anslutna klockan Huawei Band 6?

  • En gratis ansluten våg 3
  • 2 veckors batteritid
  • 96 träningslägen

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa uppkopplade klockorna 2021

Relaterade Artiklar

Back to top button