En häpnadsväckande ny trailer för Top Gun: Maverick


Den upprepade uppskjutna uppföljaren till 80-talets kultfilm släpps den 25 maj på franska biografer.

Tom Cruise är fast besluten att tänja på gränserna i var och en av sina filmer, och detta kommer att bli fallet igen med Top Gun: Maverick.

Tom Cruise blir lagd i denna mycket efterlängtade uppföljare

I denna efterlängtade uppföljare till alla tittare som växte upp på 80-talet, återgår skådespelaren-producenten till sin roll som Pete “Maverick” Mitchell. Trots att han är en av de bästa piloterna i flottan vägrar buggaren att stiga i rang och förblir testpilot nästan 30 år efter händelserna i den första filmen.

Men ett farligt uppdrag kommer att föra honom tillbaka till tjänst, tillsammans med Bradley “Rooster” Bradshaw, son till hans bortgångne vapenkamrat Goose (spelad vid den tiden av Val Kilmer).

Top Gun: Maverick drabbades av covid-19-pandemins fulla styrka och sköts upp inte mindre än tre gånger när den ursprungligen var tänkt att släppas i juli 2019. Paramount ville dock inte avbryta releasen till förmån för en plattformsströmning.

En film kommer väldigt snart

Den här nya trailern berättar inte så mycket mer om handlingen, men bekräftar allt det goda som vi tänkte på filmen redan då. Iscensättningen av Joseph Kozinki, som förrättade Tron Legacy och glömska, redan med Tom Cruise, verkar särskilt fyllig och dynamisk under flygscenerna. Regissören använde framför allt IMAX-kameror för allt mer imponerande bilder på den stora skärmen.

Naturligtvis, om du undrade, gjorde skådespelaren många av sina stunts och gick ombord på ett stridsflygplan för ännu mer realism, även om han inte hade tillstånd. Marinen att själv lotsa en F-18.

Utom ytterligare en sista minuten försening, Top Gun: Maverick kommer att visas på franska biografer från och med nästa onsdag den 25 maj.

Källa: Paramount bilder

Relaterade Artiklar

Back to top button