En enhetlig överlagring för OnePlus och OPPO fortfarande relevant, men kommer att ta tid

OnePlus 10 Pro

Genom att fortsätta sammanslagningen mellan OPPO och OnePlus arbetar de två företagen tillsammans för att utveckla en enhetlig överlagring för deras smartphones.

De två företagen är fortfarande blygsamma kring detta projekt, men det är fortfarande aktuellt. Du kommer dock att få vänta lite längre än väntat.

Det enhetliga överlägget väntat för andra halvlek

I mer än ett år har OnePlus och OPPO kommit närmare varandra. Vi har vetat sedan i höstas att de två märkena snart kommer att använda samma gränssnitt på sina smartphones. Och detta nya enhetliga system är lika mycket omtalat som det förväntas. Vi hoppades på lanseringen av den nya OnePlus 10 Pro, vars internationella release är planerad till mars eller april, men smartphonen ska äntligen använda OxygenOS 12. Anledningen skulle vara enkel: enligt källorna till MySmartPrice, det enhetliga överlägget för OnePlus och OPPO (UnifiedOS) skulle så småningom rulla ut under andra halvan av 2022.

Sajten går längre och säger att UnifiedOS kommer att baseras på Android 13, nästa version av Googles mobiloperativsystem, men att dess utveckling fortfarande är i sin linda. Överlägget, som enligt vissa rykten skulle heta H2OOS, bör ändå tillkännages samtidigt som ett nytt flaggskepp OnePlus. Vi får för övrigt också veta att en OnePlus Nord CE 2 (5G) kommer att tillkännages inom några dagar, troligen den 11 februari, samtidigt som en instegsversion också planeras.

Källa: MySmartPrice

Relaterade Artiklar

Back to top button