En efterlängtad funktion borde komma till iPhone 14 Pro

Koncept iPhone 14 Alltid på © © 9to5Mac

När vi snabbt närmar oss lanseringen av det nya iPhonesamt utplaceringen aviOS 16nu har nya ledtrådar precis dykt upp på webben om en funktion som skulle vara reserverad för iPhone 14 Pro.

Igår fick vi reda på hur iPhones “alltid-på”-skärm kan se ut. Nu stöder ett helt nytt element närvaron av ett kommande Always On-läge för iPhone 14 Pro.

iPhone 14 Pro Always On-läget fortsätter att läcka

Ryktet har cirkulerat på internet i många månader nu: skärmarna på iPhone 14 Pro och Pro Max skulle vara utrustade med en alltid på display. För den här nya generationens smartphones skulle den här funktionen, som har funnits i många år på tävlingssidan, återuppta samma funktion som för Apple Watch. Med andra ord, snarare än att stänga av helt, skulle iPhone 14 Pro se sin skärm dämpas så mycket som möjligt samtidigt som vissa element döljs, detta för att spara batteri.

Dagens nya ledtråd delas återigen av sajten 9to5Mac. Enligt de senaste upptäckterna av en utvecklare på Twitter, tyder den senaste betaversionen av Xcode verkligen på ankomsten av den alltid-på-display på iPhone 14 Pro. Under en simulering via SwiftUI-förhandsvisningen fann han faktiskt att iPhone-skärmen fortfarande var aktiv när han försökte stänga av den.

För att komplettera hans kommentarer tillade utvecklaren Steve Moser att iPhone 14 Pro kan ta bort vissa bilddetaljer i widgets när skärmen är låst. Den senare visar också en svartvit rendering så snart skärmen växlar till alltid på-läge, fortfarande via simuleringen som utförts sedan beta 4 av Xcode 14.

Uppenbarligen, tills informationen har gjorts officiell av Cupertino-företaget, kommer det att vara omöjligt att säga något om det. Med det sagt, med tanke på de många ledtrådar vi har för tillfället, finns det nästan inte längre en skugga av tvivel om att skärmen på iPhone 14 Pro och Pro max kommer att stödja alltid-på-display. En funktion som från början borde ha sett dagens ljus på iPhone 13 Pro innan den slutligen övergavs.

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button