En Asus Chromebook för mindre än 200 €: den perfekta julklappen!

Till jul kan du överväga att erbjuda en Chromebook under granen. Dessa mycket snabba bärbara datorer med ChromeOS är idealiska för automatisering av små kontor och anteckningar. Amazon gör en kampanj på Asus CX1400CNA genom att erbjuda den för €199,99 istället för €329,99.

Asus Chromebook CX1400CNA © Asus

Asus Chromebook 14″ med två ord:

  • En vacker 14″ skärm
  • 64 GB eMMC-minne
  • 4 GB RAM

Se erbjudandet på Asus Chromebook 14″ för 199 € på Amazon

En liten, snabb och kompakt kontorsdator

Asus 14″ Chromebook CX1400CNA-BV0038 är en ChromeOS-driven bärbar dator som främst används för lättare kontorsanvändning. Populär bland studenter och arbetare på språng, den erbjuder inte bara lång batteritid utan tar också väldigt lite ström. utrymme när du är på språng.

Amazon säljer det vanligtvis för 329,99 €, men just nu under semestern kan du få det för bara 199,99 €. Så om någon i din närhet, eller du själv, letar efter en reservdator för anteckningar och lite multimedia, är det nu dags att spricka.

ChromeOS eller Android PC-version

Chromebooks har det speciella med att fungera, som namnet antyder, under ChromeOS. Det är ett operativsystem utvecklat av Google som bygger på de versioner av Android som finns på smartphones.

Chromebooks har därför en snabbare tändning och exekveringshastighet, eftersom apparna och operativsystemet som utgör dem är lättare. Det är därför Asus 14″ som presenteras här “bara” har ett 64 GB eMMC-minne. Detta är ett lagringsformat som ligger mellan hårddisken och SSD:n vad gäller prestanda. .

Denna modell är utrustad med en Intel Celeron N3350-processor med integrerat grafikchip. Den har en upplösning på 1280 x 720 pixlar och väger endast 1,45 kg. Den kan därför tas med var som helst utan att ta plats. När det gäller gränssnittet har den en MicroSD, USB, 3,5 mm Audio och USB-C-port. Den senare kan användas för visning på en andra skärm.

Se erbjudandet på Asus Chromebook 14″ för 199 € på Amazon

Upptäck Chromebooks värld

Om du vill veta mer om Chromebooks i allmänhet och upptäcka andra modeller än den här: gå till Clubic. Genom att läsa vår jämförelse av de bästa Chromebooks kommer du att kunna jämföra egenskaperna hos ett stort antal enheter och på så sätt göra ditt val med full kunskap om fakta.

Relaterade Artiklar

Back to top button