En app kommer att hindra oss från att lura oss själva om vi har höjt armbågen för mycket

Säkert kommer några av oss ibland att ha höjt armbågarna lite för mycket. Tja, väldigt ofta när vi överdriver alkohol släpper vi oss själva och börjar säga och göra saker som vi, när vi var nyktra, aldrig skulle ha sagt eller gjort. Så att göra dig själv lurad i dessa situationer blir nästan en vana. Men det verkar som att allt detta från och med idag inte längre utgör ett problem tack vare en ny app som låter oss undvika de dåliga siffrorna.

Att utveckla detta fantastiska app var Gree elektroniken ‘byrå kinesiska inte riktigt känd som nyligen har kommit in i världen av mobiltelefon förverkliga och patentera ett slags baksmälla filter som har ett huvudmål: att skydda människors ansikten genom att undvika dem dåraktig när de drack lite för mycket. Specifikt är det en app som låter dig ange “baksmälla“, Ett slags förkonfigurerad inställning helt av användaren som bestämmer vilka applikationer som ska förbjudas och vilka som ska tillåtas när filtret är aktiverat.

Läget “baksmälla” som kommer att infogas med den här appen låter dig också göra det att begränsa telefonnummer som kan kontaktas. När den här inställningen är aktiverad kommer det därför att vara möjligt att ringa endast de nummer som fortfarande är oblockerade. Det är verkligen en lösning innovativt Dess användbar speciellt för dem som, när de väl har höjt armbågarna, inte har för avsikt att göra sig dumma. Men självklart måste man fråga sig om en sådan app verkligen kommer att bli det tillräckligt för att rädda användarens rykte eller om, tvärtom, hans närvaro på smarttelefonen skulle kunna rasera värdigheten hos densamma. Den bästa lösningen vore i alla fall att dricka ja något då och då, undvika alltid men att överdriva.

Relaterade Artiklar

Back to top button