En användare kapar 10 000 NFT för att göra ett konstverk som fördömer “högerklickssyndromet”

NFT © Rokas Tenys / Shutterstock.com

De kryptovalutor
diskuteras, och i synnerhet NFT
. Flera internetanvändare är missnöjda med den senaste trenden blockkedja
och låt dem veta.

En av dem växte upp” högerklickssyndrom till en helt ny nivå genom att kapa över 10 000 NFT till ett konstverk.

Begreppet NFTs hånade med ett montage

I hjärtat av miljökontroverser och skandaler baserade på stöld, bedrägerier och nätfiske av alla slag, är NFT:er splittrande. Bortom ekosystemet som omger dem, är det framför allt deras koncept som stör en utkant av internetanvändare: att få certifikatet för digitalt ägande av en bild som vem som helst kan spara och lämplig. En Twitter-användare illustrerade detta genom att trolla flera tusen NFT-ägare.

Personen i fråga hade verkligen roligt när han laddade upp mer än 10 000 NFT-bilder av “Lazy Lions” för att skapa en mosaik som representerade en person som högerklickar. En trevlig referens till “högerklickssyndromet” som förespråkas av motståndare till kryptovaluta, vilket innebär att vem som helst kan spara bilder köpta till orimliga priser via virtuella valutor och äga dem.

Senare förklarade skaparen av collaget på sina sociala nätverk sin förbittring mot detta nya ekosystem: ” Mitt problem med NFT är inte ekologi. Det verkliga problemet är vad de representerar: ett försök att återinföra konstgjord brist på kulturen. Några dagar tidigare hade en spelare också hånat konceptet med icke-fungibla tokens med sin NFT DOOM-mod.

Källa: VICE

Relaterade Artiklar

Back to top button