En 55″ OLED-TV för mindre än €700? Bara French Days Boulanger kan göra det!

På Boulanger för slutet av de franska dagarna kan du få en 55″ 4K OLED-TV för endast 691 €. Hur? Helt enkelt genom att kombinera en rabatt på sajten med ett uppskjutet återbetalningserbjudande. Njut av glädjen med Ultra HD till låga priser!

tv-xiaomi

Hisense 55A85G i två ord:

  • 139 cm diagonal
  • 100 Hz jämnhet
  • Smart TV Vidaa U5.0

Se erbjudandet på Hisense 55A85G för 691 € på Boulanger

Dubbelerbjudande som gäller fram till idag

För slutet av de franska dagarna finns en lavin av kampanjer och rabatter tillgängliga på Boulanger. Hisense 55A85G 4K OLED TV drar nytta av denna dag med ett flertal erbjudanden. Först och främst visas den för 990€ istället för 1290€ på sajten.

När du lägger den i varukorgen får du ytterligare 10 % rabatt som visas, dvs endast 891€ istället för 990€. Detta är summan du kommer att betala vid köptillfället hos Boulanger. Men det finns en tidsbestämd rabatt på $200 med ett cashback-erbjudande tillgängligt här. I slutändan kommer din nya TV bara att kosta dig 691 €!

En vacker 4K OLED-TV till ett mycket attraktivt pris

Hisense-TV:n i fråga idag är tillgänglig för endast €691. Den erbjuder en diagonal på 55″, eller 139 cm i 16:9 med OLED-teknik. Dess maximala flytbarhet är 100 Hz, eller 100 bilder per sekund.

Det är en SmartTV som erbjuder ett eget operativsystem. Detta ger dig tillgång till alla dina favoritstreamingplattformar och appar för att njuta av dina filmer, serier och låtar. Alla med två högtalare på 30 Watt RMS vardera för bra ljudkvalitet.

Vad gäller anslutningarna har du rätt till 4 HDMI 2.1-portar, ett mini A/V-uttag, ett jack-uttag, två antennuttag och en digital optisk typ samt en PCMCIA-kortläsare. Du har också två USB-portar (en 2.0 och en 3.1) för att ansluta en nyckel eller en hårddisk för att spela upp dina personliga filer på TV:n.

Se erbjudandet på Hisense 55A85G för 691 € på Boulanger

2022 års jämförelse av de bästa 4K-TV:erna

Du kan lita på Clubics jämförande guide till de bästa 4K-TV:erna för att hitta den TV som passar bäst för ditt vardagsrum. Där hittar du faktiskt mycket information med redaktionens åsikter och möjliga minskningar på flera tillgängliga modeller.

FrenchDays_banner

Vårt urval av de bästa French Days-erbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet i samband med de franska dagarna för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • French Days: Toppprodukter till reducerade priser hos Fnac/Darty
  • Amazon: 8 megakampanjer att ta del av för de franska dagarna
  • Rue du Commerce slår hårt med 5 högteknologiska kampanjer
  • French Days Darty: 10 högteknologiska erbjudanden att ta emot före midnatt!
  • Cdiscount: 5 galna kampanjer under de franska dagarna

Se alla French Days-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button