En 27″ spelskärm för mindre än €200? Det är på Cdiscount det händer!

Meddelande till spelare: Cdiscount sänker priserna på 27-tums AOC Gaming, en högkvalitativ skärm som går ner till bara 189,99 €.

AOC LED 24G2SAE/BK © AOC

Om du vill utrusta dig nu för att dra nytta av framtida back-to-school-rubriker, är den här kampanjen gjord för dig med AOC Gaming 27-tumsskärmen, som kommer att se priset smälta som snö i solen.

AOC 27-tums spelmonitor i korthet

  • Utmärkt 27 tums LED-panel
  • Uppdateringshastighet 144 Hz
  • FreeSync Premium-kompatibel

Istället för de vanliga €270,39 erbjuds AOC Gaming 27-tums LED-skärm nu för €189,99 på Cdiscount.

Hitta AOC 27 PC-spelskärmen för 189,99 € på Cdiscount

Mer än 80€ rabatt på din framtida spelskärm

När Cdiscount erbjuder en kampanj gör den det helt klart inte halvvägs. Den franska onlinesäljaren erbjuder dig faktiskt en rabatt på 80€ på priset på AOC Gaming 27-tumsskärmen.

Du kan också betala för din beställning i fyra omgångar med det alternativ som finns när du validerar din betalning. Slutligen tar Cdiscount hand om försäljningen samt frakten för att garantera dig en snabb leveranstid.

AOC Gaming 37-tumsskärm: en utmärkt kompromiss för spelare

27-tums AOC Gaming-skärmen är inte den mest kapabla eller avancerade spelskärmen vi har sett på marknaden. Och han försöker aldrig vara det. Tvärtom, den här enheten vill snarare erbjuda dig de mest förväntade och användbara funktionerna under dina spel, allt till bästa pris.

Dess design förblir dock väldigt attraktiv, med ett aggressivt och rasande utseende, samt mycket reducerade skärmkanter för att accentuera fördjupningen i dina tv-spelsvärldar. Inuti högtalarna kan du klara dig utan hörlurar för några avslappnade solopartier.

Med en 27-tums LED-panel har du en tillräckligt bekväm lekyta under dina pass. Den erbjuder Full HD-upplösning, samt en visningsfrekvens på 144 Hz och en svarstid på 1 ms för att vara så lyhörd som möjligt för dina olika kommandon.

27-tums AOC Gaming är äntligen kompatibel med AMD:s FreeSync Premium, en teknisk enhet som synkroniserar uppdateringsfrekvensen för grafikkortet och skärmen för att garantera smidigt och distorsionsfritt spelande. Den visuella upplevelsen har aldrig varit så perfekt som med den här enheten, som endast erbjuds till ett pris under 200 euro.

skärm-AOC-2

Hitta AOC-speldatorskärmen för 189,99 € på Cdiscount

Har du problem med att välja din PC-spelskärm?

Om du letar efter information och råd om hur du får den skärm som passar din budget bäst, är vår jämförelse av de bästa PC-spelskärmarna här för att hjälpa dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button