Elon Musk stämmer tidigare Twitter-vd:n

Historien om kärlek och hat mellan det sociala nätverket Twitter och Elon Musk det fortsätter. Den senare har nyligen den tidigare vd:n för sociala medier, Jack Dorsey, stäms.

Musks advokater hoppas kunna härleda, genom Dorseys vittnesmål, bevis för att stödja Musks resonerande vägran att slutföra förvärvet av plattformen. Låt oss ta reda på alla detaljer tillsammans.

Elon Musk stämmer Jack Dorsey

Frågan om tvisten gäller alltid antalet bots och falska konton på det sociala nätverket: enligt Musk är de riktiga högre än siffran som kommunicerats av Twitter-ledarna. Relationerna mellan Dorsey och Musk har varit långt ifrån ansträngda de senaste månaderna, tvärtom ex-VD:n stödde Musks manöver och den senare ansåg att Dorsey förtjänade att återgå till VD-posten för företaget.

Nästa steg från den artikulerade berättelsen inkluderar en September Twitter aktieägarna röstar på förvärvsavtalet, som redan godkänts av styrelsen, medan rättsprocessen inleds i oktober som Twitter vill slutföra avtalet med Musk med eller åtminstone till en skälig skadeståndsersättning. Man ska komma ihåg att förvärvet har ett värde på 44 miljarder dollar.

Vad kan jag säga, för att ta reda på hur historien i fråga kommer att sluta måste vi bara vänta lite längre och ta reda på vad Dorsey säger. Vi kommer definitivt att hålla dig uppdaterad om historien.

Relaterade Artiklar

Back to top button