Elon Musk: En utvecklare försöker använda SpaceX:s resurser

Lyubomir Vladimiroven bulgarisk oberoende utvecklare, har varit på uppdrag i ungefär sex månader: att få en Elon Musk hans användning av namn och logotyp för SpaceX i sin kommande överlevnadssimuleringsuppsättning på Mars. Efter mer än 150 tweets till teknikjätten fick Vladimirov äntligen ett svar den 13 januari.

Här är Musks svar till utvecklaren

I ett svar på en av Vladimirovs tweets svarade Musk “du kan stjäla vårt namn/logotyp och vi kommer förmodligen inte att stämma dig.”

Vladimirovs spel kallas Mars är platt, en “högt teknisk Mars-överlevnadssimulator”, och innehåller faktiskt redan Musk och SpaceX. I december innehöll spelets sajt en SpaceX-inspirerad kostym som Vladimirov redan hade gjort för Mars is Flat innan han fick informellt tillstånd från Musk.

Så småningom sa Vladimirov i en tweet att spelet kommer att vara tillgängligt för köp och 80% av vinsten kommer att gå till SpaceX för att “inte bara tjäna det viktiga syftet att underhålla människor och väcka deras intresse för Mars, utan kommer faktiskt att hjälpa @elonmusk och SpaceX kommer dit. “

Det är ingen hemlighet att SpaceX har varit ett av Musks största husdjursprojekt de senaste åren, och kolonisering av Mars har stått högt på Musks agenda ganska länge. Den nyaste rikaste mannen på jorden började till och med med att sälja de flesta av sina tillgångar för att finansiera sin koloni på Mars.

Han deklarerade sin avsikt att göra det i maj förra året och har sedan dess sålt fler bostäder i sin portfölj.

Relaterade Artiklar

Back to top button