EliMobile har lanserat ett nytt supererbjudande för mindre än 5 …

Den virtuella operatören EliMobile igår lanserade den 3 oktober 2022 ett nytt erbjudande för mindre än 5 euro per månad med en första gratis påfyllning.

Standardversionen av Elimobile Easy återkommer också. Låt oss ta reda på alla detaljer om det nya erbjudandet tillsammans.

EliMobile har lanserat ett nytt erbjudande

Elimobile Entry erbjuder ett paket bestående av obegränsade minuter till alla nationella fasta och mobila nummer, 100 SMS mot alla och 30 Giga av datatrafik, till månadskostnaden för 4,99 euro. Det här erbjudandet låter dig också få 50 helicoins vid aktivering och 50 helicoins varje månad.

Den första påfyllningen är vanligtvis lika med kostnaden för det månatliga erbjudandet, så i själva verket är det som om det fanns den första månaden av gratiserbjudandet men att betala standardaktiveringskostnaden och SIM-kortet, som uppgår till 9,99 euro. Detaljer om de andra erbjudanden som för närvarande tillhör Elimobile-portföljen följer, tillgängliga tills vidare: Easy, Elite och Elite x12.

Elimobile Easy tillhandahåller obegränsade minuter till alla nationella fasta och mobila nummer, 100 SMS mot alla och 60 Giga av datatrafik till bekostnad av 6,99 euro per månad. Med det här erbjudandet får du även 70 elicoins vid aktivering och 70 elicoins varje månad. Med erbjudandet Elit å andra sidan ingår obegränsade minuter till alla nationella fasta och mobila nummer, 100 SMS till alla och obegränsad Giga för 9,99 euro per månad.

Relaterade Artiklar

Back to top button