Elgato Stream Deck är till sitt lägsta pris på Amazon idag!

Om du är en blivande streamer eller innehållsskapare som letar efter en instrumentpanel för att hålla showen igång, kan det här erbjudandet från Amazon vara något för dig.

strömdäck

Det ikoniska Stream Deck från Elgato drar nytta av en fantastisk kampanj hos återförsäljaren.

Elgato Stream Deck i ett nötskal

  • Fullt anpassningsbar med 15 nycklar
  • Mycket lätt att använda
  • Mycket kompatibel

Hitta denna animerade följeslagare på Amazon för 109,99 € istället för cirka 120 € hos de flesta återförsäljare.

Hitta Elgato Stream Deck för 109,99 € på Amazon

Det berömda Stream Deck till ett bra pris på Amazon

Detta erbjudande på Elgato Stream Deck erbjuds därför av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till en reläpunkt inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, dvs 27,50 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Streama och skapa innehåll av proffskvalitet med lätthet

Detta Amazon-erbjudande är därför intresserad av det berömda Elgato Stream Deck, flitigt använt av många streamers och innehållsskapare. Orsakerna till denna popularitet kan framför allt hittas i närvaron av 15 helt anpassningsbara och särskilt mångsidiga LCD-knappar.

Det är alltså möjligt att via en knapptryckning ändra scen, starta ett media, justera ljudet på mikrofonen eller streamen och många andra åtgärder. Det är till och med möjligt att skapa en mapp för att lagra olika åtgärder och därmed överskrida den ganska generösa gränsen för de 15 nycklar som erbjuds.

Om allt detta verkar komplicerat vid första anblicken är implementeringen av dessa olika element faktiskt extremt enkel. Allt detta görs verkligen via den medföljande Elgato-mjukvaran, och allt du behöver göra är att dra och släppa åtgärderna på de önskade tangenterna så att Stream Deck böjer sig efter dina handlingar. Det är också möjligt att helt anpassa ikonerna för bättre navigering.

Till råga på det är Stream Deck lika mångsidigt som dess nycklar, eftersom det drar nytta av full integration med Game Capture, XSplit, Twitch, YouTube, Mixer, TipeeeStream och många andra programvaror och plattformar dedikerade till streaming eller skapande av innehåll.

Allt detta erbjuds också i en enkel men elegant design, som också har fördelen av att inte ta mycket plats, och därför lätt kan anpassas till de flesta uppställningar.

Streama Deck MK.2

Hitta Elgato Stream Deck för 109,99 € på Amazon

Relaterade Artiklar

Back to top button