Elegans, prestanda och ett reducerat pris för hörlurarna BeoPlay H95 från Bang & Olufsen

Unna dig ett unikt och lyxigt nöje genom att falla för BeoPlay H95 high-end Bluetooth-hörlurar designade av Bang & Olufsen och tillgängliga för 649,99 € istället för 898 € på Amazon.

Bang & Olufsen Beoplay H95 © Bang & Olufsen

Bang & Olufsen är ett varumärke som väldigt ofta flirtar med lyx och high end när det kommer till ljud. Med BeoPlay H95 visar varumärket sitt kunnande både när det gäller design och ljudprestanda.

BeoPlay H95 i korthet:

  • Aluminium och läderfinish
  • Frekvenssvar från 20 Hz till 22 kHz
  • 38 timmars autonomi i Bluetooth 5.1

En lyxprodukt, BeoPlay H95 som vanligtvis säljs för 898 € på Amazon, är nu tillgänglig i färgen Grey Mist för endast 649,99 €.

Hitta BeoPlay H95 för 649,99 € på Amazon

En välkommen prissänkning för en lyxhjälm

BeoPlay H95-hörlurarna från Bang & Olufsen är ett tekniskt konstverk. Både när det gäller dess design, dess bärkomfort och dess funktioner: den gläder på alla nivåer och motiverar i hög grad sitt grundpris på 898 €.

Så när Amazon vågar sänka det för att erbjuda det till 649,99 € uppstår frågan om köp lite mindre. Visserligen är det fortfarande en väldigt stor summa, men när hörlurarna väl är på så förstår du att det är värt varenda krona som investeras.

Från finish till ljud, Bang & Olufsen kommer nära perfektion

BeoPlay H95 hörlurarna har en aluminiumram, från pannbandet till ratten på hörlurarna. Huvudstödet och öronkåporna är gjorda av äkta lammläder och erbjuder oöverträffad komfort när de bärs.

Den ansluts till din smartphone via Bluetooth 5.1 och är kompatibel med Google FastPair samt Microsoft Swift Pair och Made for iPhone. Så oavsett din telefon går ihopkopplingen snabbt och enkelt.

Hörlurarna är utrustade med 40 mm titangivare med neodymmagneter, kompatibla med röstassistenter. Och med fyra röstdedikerade MEMS-mikrofoner, varav två delas med ANC, och fyra ANC-dedikerade MEMS-mikrofoner med två mikrofoner i varje öronkåpa.

Känsligheten är 101,5 dB vid 1 kHz / 1 mW med en impedans på 12 ohm (± 15%). En full laddning ger dig 38 timmars lyssningstid med ANC aktiverat och 50 timmar utan. Hjälmen levereras med alla dess tillbehör inklusive en bärväska som gör att du kan ta den överallt utan att riskera att skada den.

Bang & Olufsen Beoplay H95 © Bang & Olufsen

Hitta BeoPlay H95 för 649,99 € på Amazon

Jämför gräddan av Bluetooth-headset

Om du letar efter ett annat Bluetooth-headset än det här, kan du konsultera Clubics guide om detta ämne. Du hittar redaktionens åsikter om ett stort antal testade modeller och kan få en uppfattning om priserna och tillgängliga funktioner.

Relaterade Artiklar

Back to top button