Elbilar: varför du inte ska köpa en hel elektrisk

Europeiska unionen siktar på full elektrisk. Många länder som är en del av det går mot sluta av endotermiska motorer. Faktum är att för 2035 deadjö till bilar diesel Och gas. Vi är dock inte så övertygade och vi går mot strömmen, det är sant, men det finns några giltiga skäl för köp inte de elbilar. Det är uppenbart att vi inte uppfann dem. Låt oss ta reda på vad de är och varför skulle förbjuda medlen som beaktas grön.

Elbilar: 5 skäl bör hålla dig borta från fulla elbilar

Jag är 5 skäl som borde behålla dig långt borta ge henne elbilar. Identifieras exakt i fullelektriska fordon, de tillåter inte de som vill köpa ett nytt fordon att lita på dem med slutna ögon eko grön. Låt oss se dem en efter en:

  1. De laddningskolonnerfortfarande otillräcklig och offentlig tilläggskostnad fortfarande för högt. Dåligt fördelade på territoriet garanterar de inte lugnet på en lång resa om de reser med enelbil. Omvänt kan diesel- och bensinbilar ståta med bensinstationer överallt. Dessutom överstiger kostnaderna för en laddning som utförs i en offentlig kolonn kostnaderna för en full tank med förbränningsmotorbilar. Faktum är att vi ofta går längre än 0,50 euro / kWh och ibland når de i 0,75 euro / kWh.
  2. DE laddningstider. Till skillnad från en diesel- eller bensinbil där en full tank tar cirka 5 minuter tar det att ladda en elbil flera timmar.
  3. L’autonomi det är fortfarande löjligt. De elbilar garanti med full laddning till max 600 km av körsträcka när det gäller viktiga modeller som sedaner eller stadsjeepar. Åker på de små bilarna och stadsbil kommer ner till 120 km.
  4. De pris den är för hög. Jämfört med diesel- och bensinbilar i samma segment elbilar kostar mycket mer. Dessutom miljöincitament ofta är de inte särskilt klara och reducerade till benet.
  5. De övervikt. De elbilar de väger mycket. Detta beror på batterier det fästet och som blir allt mer sofistikerade, men också allt tyngre.

Relaterade Artiklar

Back to top button