Elbilar: obligatoriska laddstationer i varje bensinstation

Kapplöpningen mot en grönare värld fortsätter. De Global uppvärmning framsteg och behovet av att främja och genomföra val till förmån förmiljö har nu blivit ennödsituation. Det är därför, efter Milano, också en Florens blir obligatorisk för varje bensinstation ha laddningskolonner för elbilar. Detta är en del av “luftkvalitetsplanen 2021-2023” som främjas av stadsbyggnads- och miljörådet Cecilia Del Re. Ett otroligt användbart projekt att påskynda spridningen av elbilar som annars skulle bestraffas av bristande laddningssystem.

Varje bensinstation ska ha en egen laddstation för elbilar

Jo ja, enligt “Luftkvalitetsplan 2021-2023“varje bensinstation måste ha laddningskolonner för elbilar. Utkastet till detta program kommer att lämnas in den sjunde och kommer att tvinga alla ägare med en distributör att skicka in en golv att uppdatera strukturen som även omfattar eltjänsten.

I november förra året staden Milano han hade redan varit före sin tid genom att vidta åtgärder för att främja detta initiativ. Idag är det tur till Florens som antar denna linje, som rapporterats i tidningen. I huvudstaden i regionen Toscana, hem för gott vin och utmärkt mat, arbetar man också för enfriskare luft. Det är “7 konkreta åtgärder för en grönare stad”Vilket också ingår initiativ till en hållbar mobilitet ja, men består också av ett större antal elbilar.

De laddningskolonnersom innehavarna av en bensin måste inse, kommer att lägga till 400 redan närvarande i stad. De kommer att behöva garantera snabbladdning till elbilarna för de användare som bestämmer sig för att använda dem.

Inte bara bensinstationer

Av vad som framgår av Del Re:s ord kommer inte bara bränsleförsäljningsserviceområdena att behöva installera minst en elektrisk laddstation. “” förklarade rådmannen. Vår kan komma väl till pass guidehur man laddar elbilar säkert och effektivt, spara pengar.

Huvudpersonerna är därför elbilar som idag ses som en av de lösningar nödvändigt för att bekämpa den globala uppvärmningen och fint damm. UppenbarligenItaliensom vanligt är den redan inne dröjsmål jämfört med övriga Europa där Skal Och Total har redan påbörjat metamorfosen.

Relaterade Artiklar

Back to top button