Elbilar: hur man ökar batteriernas autonomi i 3 steg

Elbilar eller dieselbil? I denna nu öppna sammandrabbning där alla sträcker sig efter diesel, hittar även den elektriska sin plats på marknaden. Faktum är att många har börjat köpa en full elektrisk eller en hybrid. Tyvärr måste det dock erkännas, en av akilleshälarna på elbilar är baraautonomi. Men tack vare vissa försiktighetsåtgärder utmärkta resultat kan erhållas genom att förbättra utbytet. Låt oss se tillsammans hur man kan öka autonomin av batterierna i 3 enkla steg, för att kunna resa fler kilometer.

Elbilar: det är så den färdas fler kilometer samtidigt som den ökar batteriernas livslängd

Ett gammalt talesätt säger så här: “”. Detta ordspråk påminner oss om att saker och ting inte kommer av sig själva, utan ibland med lite av påhittighet vi kan lösa dem. Detta är fallet med batterier av elbilar som inte lyser för tillryggalagda kilometer efter ett laddning.

Faktum är att alla som har köpt en vet att de tillgängliga kilometerna aldrig räcker till. Hur man då lyckas öka autonomin av batterier till full elektrisk? Tack vare 3 enkla knep som kan förändra resultatet av din resa. Låt oss ta reda på det tillsammans.

  1. Minska användningen av luftkonditionering. Många av er kommer att säga att vi nu närmar oss vinter så det här rådet kan verka meningslöst. Tvärtom finns det flera bilister som är vana vid att använda luftkonditionering även med varmluft. Detta för att det inte bara eliminerar fukt, utan också gör miljön hälsosammare och värmen behagligare.
  2. Respekt i gränser av hastighet. Detta triviala råd tjänar inte bara till att rädda ditt liv, utan också för att minska din energiförbrukning elbilar. Att göra detta kommer att garantera dig större miltal ökar inte lite i kilometer rester.
  3. Dra nytta av regenerativ bromsning av elbilar. Alla är utrustade med just denna teknik som under inbromsning och inbromsning gör att batterierna kan laddas upp, uppenbarligen i en minimal procentandel.

<<

Relaterade Artiklar

Back to top button