Elbilar har också rätt till sin powerbank

ZipCharge Go

Som den lilla externt batteri som du tar överallt för din smart telefondem elbilar har också rätt till sin “Power Bank”.

en ” små “nomadisk laddstation, som låter dig lägga till några kilometers autonomi” påväg “.

Mobilbatterier även till våra bilar

Företaget ZipCharge är ganska stolta över att presentera sin nya skapelse, mycket nyktert döpt Go. Detta är ett externt batteri som liknar det du kan använda till din smartphone, men dedikerat till ett elfordon. ZipCharge Go antar alltså ett format som liknar en liten resväska, med teleskophandtag och hjul, allt för en vikt på cirka 22 kg.


En ZipCharge Go som ska marknadsföras i slutet av 2022, i två versioner, nämligen 4 kWh och 8 kWh. Den första ska göra det möjligt att erbjuda cirka 30 km autonomi på 30 minuter, medan den andra versionen kommer att förlänga fordonets autonomi med cirka 65 km.

ZipCharge förklarar att dess Go-batteri är kompatibelt med alla plug-in hybrid- och elfordon med en typ 2-kontakt, den europeiska laddningsstandarden. Enligt InsideEVsom försäljningspriset inte är känt, kan ZipCharge Go-batteriet också erbjudas för uthyrning, till en hastighet av cirka $70 per månad.

Källa: Autoblogg

Relaterade Artiklar

Back to top button