Elbilar, backtrack för Tesla: överraskande nog minns den dessa berömda modeller

Tesla backar på egen hand elbilarplacerar återkallelsen av över 130 tusen bilar defekt som behöver repareras hos moderbolaget.

Att engagera sig väl två modeller av den nu mycket kända tillverkaren, som föreslås vara ledande på elfordonsmarknaden.

Det är inte första gången som ett antal bilar har återkallats till fabriken för att åtgärda tillverkningsfel. Tänk på fallet Toyota och Honda, under det gångna året, liksom det av Renault och Fordsom dock anklagades av föreningarna till konsumenternas försvar för den likgiltighet som visades mot deras kunders rapporter.

Lyckligtvis är detta inte fallet med alla som har bestämt sig för att lita på varumärket som är född av Elon Musks geni. Tesla har nämligen tagit hand om i första person för att genomföra återkallelsen av de bilar som skulle kunna presentera detta kritiska frågorför att åtgärda felet självständigt och garantera en återbetalning till dem som redan har reparerat felet ur egen ficka.

Tesla återkallar över 130 tusen felaktiga bilar: orsaken avslöjad

I basen av detta maxi-samtal finns det ett fel i pekskärm finns på bilens instrumentbräda. Tesla inblandad Modell S Och Modell X tillverkad före mars 2018.

Enligt vad som rapporterades av Teslas officiella pressmeddelande verkar det nödvändigt att ersätta MultiMediaCard (eMMC) 8GB finns i mediastyrenheten, vilket pga ha på sig helt plötsligt blir skärmen svart helt plötsligt. Detta hindrar dig från att interagera med några av bilens nyckelfunktioner, inklusive klimatkontroll, kameror och automatisk parkering.

Inom kort tid lämnas sedan bilarna tillbaka till sina rättmätiga ägare.

Relaterade Artiklar

Back to top button