Elbil: för att ladda den under din semester välj Airbnb

Välj enelbil idag innebär det att lita på ett nätverk som ännu inte är helt redo för dessa nya fordon. Lämna för det efterlängtade högtider då är det problem nummer ett. Hur mycket är det små kolumner de är närvarande längs vägen och bortom, liksom ladda upp den när du anländer till din destination? Om du har enelbil du kommer att bli glad att veta det Airbnb låter dig ställa in Forskning filtrera fritidshus med hemladdningssystem. Så här gör du.

För den som har en elbil är Airbnb en utmärkt söklösning

Leta efter en fritidshus med alla nöjen som behövs för att göra dessa dagar av Koppla av oförglömlig och super avkopplande det är inte ett alternativ, utan ett prioritet. Samt att välja en plats som också erbjuder en hemladdningssystem till de som reser med enelbil.

Och Airbnbur denna synvinkel är det nyligen uppdaterad båda på hans webbplats Internet tjänsteman än i hans app tillägnad. Självklart, som med alla nyfödda saker, måste du ha tålamod innan de kommer förbättrats Och genomförs. I själva verket systemet för att ställa in denna speciella sökfilter det är inte omedelbart och lätt att använda. Samtidigt är det dock inte så omöjligt. Låt oss ta reda på hur man använder den.

Airbnb: hur man söker efter en semesterbostad för elfordon

Så låt oss se hur man letar efter en semester hus “för en’elbil“, Eller snarare att den erbjuder den oumbärliga tjänsten av laddning. Först, en gång Forskning pekar på staddatumen för checka in Han föddes i kolla upp de gästerkommer en mer komplett sida att öppnas där det kommer att vara möjligt att välja Övrig filter enligt sina egna behov.

Bland dessa väljer du det sista objektet till höger “Fler filter“, En ruta öppnas. Scrolla ner i avsnittet möter användaren familjen “Strukturer“. Här, genom att välja “Visa alla faciliteter“, Kommer att hitta posten från flagga “Posladdning av elfordon“. På detta sätt systemet med Forskning kommer att veta att användaren har enelbil ska laddas om och kommer sedan att föreslå fritidshus med detta service.

Fantastiskt är det inte? Ett tips innan du väljer ett strukturera för sina egna semester det skulle vara bra att konsultera råd från Airbnb mot bedrägerier som under denna period står på agendan.

Relaterade Artiklar

Back to top button