Egenskaperna hos Xiaomi 12 Lite på flykt

Xiaomi Mi 11 Lite 5G-test © © Pierre Crochart för Clubic

Den 28 december närmar sig med stormsteg och med den den sk presentation av det nya sortimentet av smartphones Xiaomi 12. Men om vi föreställde oss en trekant, lutar ny information till förmån för en rada upp ännu mer betydande.

Den specialiserade sajten Xiaomiui avslöjar idag att två andra referenser kommer att följa med de förväntade Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro och Xiaomi 12X. Men de skulle lanseras senare, i mars 2022.

Xiaomi 12 Lite och Xiaomi 12 Zooma in i hårkorset

Det är uppenbart: Xiaomi kommer också att erbjuda sin nya modell i en “Lite”-version som, att döma av tidigare iterationer, borde erbjuda utmärkt prestanda till ett lågt pris.

I det här fallet skulle den här smarttelefonen med 6,55 tum AMOLED-skärm (FHD +, 120 Hz) vara utrustad med en Snapdragon 778G, eller 780G, enligt Xiaomiui. Den kommer att erbjuda tjänsterna från en trio kameror, ledda av en 64-megapixel Samsung ISOCELL GW3. De andra sensorerna är ännu inte detaljerade, men det ska vara en ultravidvinkel- och en makromodul.

Xiaomi 12 Zoom, om den tar upp designen av Xiaomi 12 Lite (som själv är inspirerad av Xiaomi Civi), bör i sin tur vara utrustad – vi ger dig tusan – ett teleobjektiv.

Xiaomi Civic © © Xiaomi

Enligt uppgifter från Xiaomiui, Xiaomi 12 Lite och Xiaomi 12 Zoom kommer att presenteras i mars 2022, och kommer att följa med lanseringen av Xiaomi Mix 5. Av de två kunde bara “Lite”-modellen lanseras internationellt. I vilket fall som helst kommer det att bli nödvändigt att vänta flera månader innan man upptäcker de nya modellerna i Frankrike, lanseringen involverade till en början bara Kina.

Källa: Xiaomi gränssnitt

Relaterade Artiklar

Back to top button