Efter WhatsApp, förbereder Telegram sig för att vända hörnet av premiumerbjudandet?

Telegram © Shuterstock

Det kommer att bli mycket svårt att undkomma premiumformlerna som används på vissa sociala nätverk och applikationer för snabbmeddelanden. Telegram bör snart gå med i denna kategori, eftersom ett erbjudande verkar ha grävts fram.

Inom en mer eller mindre nära framtid kommer WhatsApp men även TikTok båda erbjuda valfria prenumerationer till internetanvändare. Dessa erbjudanden ger tillgång till olika bonusar såsom märken, emotes eller exklusiva chattar. Naturligtvis kommer dessa webbplatser att vara tillgängliga som helhet gratis. Men användare som vill kommer att kunna stödja sina favoritinnehållsskapare genom att betala några euro.

En förändring av slogan

När någon startar Telegram visas följande meddelande: ” Telegram är gratis för alltid. Inga annonser. Inga prenumerationsavgifter. ”Ett vackert uttalande som förmodligen snart inte längre är aktuellt. Alessandro Paluzzi, en mobilutvecklare och insider, förhandsgranskade nyligen den nya sidan som kommer att visas när appen lanseras. Och sloganen som går att läsa där förändras radikalt. ” Telegram tillhandahåller gratis och obegränsad molnlagring för chattar och media », kommer att kunna läsas på denna så kallade “gratis” version.

I en annan tweet delade Paluzzi en skärmdump av avsnittet som tillåter prenumeration på Telegram Premium. Detta erbjudande kommer att inkludera exklusiva klistermärken, ytterligare reaktioner och andra hemliga förmåner just nu.

Vi vet inte heller vilket pris som kommer att tillämpas eller datumet för storskalig implementering av denna prenumeration.

Om samma ämne:
VPN: data från 21 miljoner användare kan hittas på Telegram

Källa: Android Police

Relaterade Artiklar

Back to top button