Efter WhatsApp är det YouTubes tur att lansera emoji-reaktioner

YouTube © © rafapress / Shutterstock.com

Användare av Youtube kommer snart inte längre behöva skriva en kommentar för att dela sina känslor på en video. Faktum är att den amerikanska sajten för närvarande lanserar ett system med emojis.

Efter deras utplacering på WhatsApp eller till och med SoundCloud landar snabba svar med hjälp av emojis på YouTube. Denna funktion, som har varit i testfasen i flera veckor, har precis börjat dyka upp på smartphones och surfplattor. Därför bör inte alla användare ha omedelbar tillgång till den.


Mycket partiska reaktioner

Hemsidan 9to5Google laddade upp en video för att demonstrera denna funktion (se ovan). Den kommer i form av en slags flytande panel placerad på den nedre delen av skärmen. Upp till fem reaktioner är direkt tillgängliga och den som valts av användaren visas i videons förloppsindikator. Det är viktigt att specificera att användningen av emojis är anonym.

Google sa att fler reaktioner kommer att läggas till under veckorna. För tillfället tillåter emojierna som visas i den flytande panelen bara att dela ganska positiva reaktioner. Sedan “Jag gillar inte”-disken försvann har det blivit väldigt svårt att förmedla en negativ åsikt utan att behöva skriva en kommentar.

Om samma ämne:
YouTube kommer nu att berätta vilka de mest populära delarna av en video är

Källa: Android-polisen

Relaterade Artiklar

Back to top button