Efter två år av tröghet får Google Authenticator en välkomstuppdatering

Google Authenticator © © Google

Efter två år utan riktiga större uppdateringar blir Google Authenticator blygsamma men intressanta nya funktioner … åtminstone på Android.

Ytterligare stärka sekretessen för åtkomstkoderna som den innehåller. Detta är målet med Google Authenticator 5.20. Den nya versionen av den dubbla autentiseringsapplikationen signerad Google ger två nya funktioner: den första sedan maj 2020 och den senaste stora uppdateringen som implementerats på appen.

En uppdatering rullar fortfarande ut

Google Authenticator 5.20 döljer nu koder som standard. För att avslöja dem klickar du helt enkelt på dem och klickar sedan på dem igen för att dölja dem igen och undvika nyfikna ögon. Denna nya version av Googles 2FA-applikation gör det också möjligt att automatiskt överföra koden till inloggningen som väntar på att bli klar. Den enda kontraindikationen: koderna som överförs på detta sätt visas tydligt i urklippet för Android 13. Konfidentialitet kan då få en törn.

I gradvis implementering sedan 23 maj, först på Android, kommer Google Authenticator 5.20 troligen att komma senare på iOS. Dessutom har alla Android-användare i detta skede ännu inte fått servering.

Om samma ämne:
Du kan rensa de sista 15 minuterna av din sökhistorik på Google

Källa: Android-polisen

Relaterade Artiklar

Back to top button