Efter sin X1300i tillkännager BenQ en 4K-spelprojektor, TK700STi

BenQ 4K-projektor © BenQ

BenQ tillkännagav denna vecka en ny modell av videoprojektor. Prydd med det barbariska namnet TK700STi, är detta exemplar tillägnad spel med i synnerhet en maximal upplösning på 4K och en myriad av funktioner ombord.

Det är genom ett pressmeddelande som det taiwanesiska varumärket har detaljerat de tekniska egenskaperna hos sin nya generation videoprojektor. Så efter X1300i som bjöd på en vacker Full HD-bild och extremt låg latens, flyttar TK700STi upp en växel. Faktum är att den nu kan återge inbyggt 4K (med HDR) vid 60 Hz på en maximal projektion på 100 tum på ett avstånd av endast 2,2 meter.

Läs också:
BenQ X1300i, denna Full HD 120 Hz LED-videoprojektor är redo för spel

För att övertyga spelare

Bland de element som lagts fram av tillverkaren kan vi till exempel notera återkomsten av en mycket låg latens som sträcker sig från 4,2 till 16,67 ms eller till och med en högre ljusstyrka som når 3 000 ANSI Lumens. För optimal nedsänkning har även en 5 W treVolo-högtalare integrerats direkt. BenQ vill betona att dessa element gör det möjligt att få perfekt bild- och ljudkvalitet på vilket videospel som helst.

Det taiwanesiska företaget specificerar också att Android TV ingår för att få tillgång till alla de mest populära videostreamingtjänsterna. Slutligen finns videoprojektorn TK700STi tillgänglig till försäljning till det rekommenderade priset på 1 199 euro.

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button