Efter sin C35 marknadsför realme sin C31, en ännu mer prisvärd smartphone

Realme C31 © (Bild: Realme)

Realme-varumärket lanserar (återigen) ett nytt smart telefon instegsnivå: C31.

Den här terminalen är redan tillgänglig, men vi rekommenderar att du köper den från och med den 11 april och inte tidigare. Förklaringar.

Redan en ny realme-smartphone?

Tidigare i veckan formaliserade realme sin nya C35-smarttelefon. Idag gör det kinesiska varumärket det igen och tillkännager C31, en smartphone som definierar sig själv som ” den mest kraftfulla smarttelefonen på nybörjarnivå “. Den har en 6,5-tums LCD-panel och visas till ett särskilt aggressivt pris, nämligen 139,99 euro.

Realme C31 © (Bild: Realme)

Denna realme C31 drivs också av en Unisoc T612-processor, tillsammans med 3 eller 4 GB RAM, beroende på vald version. På lagringssidan blir det nödvändigt att nöja sig med 32 eller 64 GB, dock med möjlighet att sätta in ett microSD-kort för att få ett utrymme värd namnet. Sida, foto, vi hittar här en huvudmodell från Sony på 13 megapixlar, som stöds av en svartvit lins, utan att glömma en sensor dedikerad till makro.

Smarttelefonen kommer att drivas av ett 5 000 mAh batteri och kommer att ha en fingeravtryckssensor placerad på kanten. Realme C31 finns i två färger, ljus silver och mörkgrön, och i två konfigurationer: 3 GB + 32 GB för 139,99 euro och 4 GB + 64 GB för 159,99 euro. Men från den 11 april och fram till den 1eh I maj kommer ett kampanjerbjudande att låta dig lägga vantarna på smartphonen med en rabatt på 20 euro, det vill säga till priser på 119,99 och 139,99 euro.

Vilka är de bästa realme-smarttelefonerna? Jämförelse 2022

Det var 2018 som den tidigare vicepresidenten för Oppo skapade realme. Företaget, som är specialiserat på design av smartphones och högteknologiska tillbehör, har upplevt en snabb tillväxt på bara några år. Det har sin framgång att tacka för produkter med ett mycket aggressivt förhållande mellan kvalitet och pris i mitten och instegsnivån, som vad Xiaomi erbjuder. Här presenterar vi de bästa realme-smarttelefonerna för tillfället.
Läs mer

Källa: realme

Relaterade Artiklar

Back to top button