Efter presentationen av iPhone 14 kanske du har något gemensamt med dottern till Steve Jobs

iPhone 14 blå © © Apple

Via Instagram tvekade inte en ung modell att håna den nya iPhone 14 från Apple.

En ung flicka som heter Eve Jobs, dotter till en viss Steve.

iPhone 14 inspirerar Steve Jobs dotter

Du kommer inte ha missat det, Apple presenterade sitt helt nya sortiment av iPhone 14 i går. Dessutom har Apples nya terminaler uppenbarligen satt eld på sociala nätverk, var och en åker dit med sin lilla video, sina kommentarer eller sina meme. . Det här är fallet med Eve Jobs, nu 24 år gammal, och vars pappa är ingen mindre än en viss Steve Jobs.

Eve Jobs iPhone Instagram © © Eve Jobs / Instagram

Via en Instagram-berättelse tvekade den unga flickan inte att ta upp ett mycket känt meme, där vi kan se en man få en skjorta som är identisk med den han har på sig i present. En bild med meddelandet ” Jag uppgraderar från iPhone 13 till iPhone 14 efter Apples tillkännagivande idag “, som uppenbarligen syftar till att peka finger åt den nya iPhone 14 som utvecklas väldigt lite jämfört med föregående generation.

Kom dock ihåg att iPhone 14 Pro-sortimentet skiljer sig från det nuvarande utbudet genom olika tekniska justeringar (i synnerhet fotonivå), för att inte tala om den helt nya dynamiska användningen av skåran längst upp på skärmen. Men den nya iPhone 14s kännetecknas också av mycket (mycket) markant ökning av försäljningspriserna i Europa…

Källa: Gadgets360

Relaterade Artiklar

Back to top button