Efter Pixel 7 är det Pixel 6as tur att börja säljas innan den officiella lanseringen

Google Pixel 6a © Google

Det skulle utan tvekan finnas ett bra papper att skriva om den relativa hanteringen av Googles kommunikation. Under tiden har vi redan råd med en Pixel 6a – även om den inte har släppts ännu.

Medan en Pixel 7 hamnade till försäljning på eBay förra veckan, är det nu Pixel 6a, som väntas den 21 juli, som är till försäljning i Malaysia. Och det finns inte bara ett exemplar som ska fyllas i.

En återförsäljare har bråttom

9to5Google informerades om att den marknad Facebook, en användare hade listat en Google Pixel 6a-smarttelefon till salu i Malaysia. Säljaren ber om cirka 2300 malaysiska ringgit, eller lite mindre än 500 €.

Mer överraskande: det verkar som att samma säljare inte bara har en kopia av den framtida mellanklassenheten från Google. Flera annonser har upptäckts i området; alla från samma profil.

Google Pixel 6a © Google

Enligt 9to5Google, skulle det vara en person som arbetar för en återförsäljare i Malaysia, som skulle ha glädje av de nyinkomna lagren av Pixel 6a. Uppenbarligen inte orolig för att bli upptäckt, samma person skulle till och med ha publicerat en unboxing av enheten till deras TikTok-konto.

Naturligtvis avråds det starkt från att köpa en telefon vars ursprung är okänt. Men i händelse av att du inte kan vänta med att förnya din enhet, tveka inte att konsultera vårt urval av de bästa smartphones under 500 €.

Källa: 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button