Efter iPhone kunde Apple Watch Pro passera gränsen på 1000 euro

Apple Watch-aktivitet © © Unsplash

Apple skulle konkurrera med anslutna klockor den mest avancerade inom sportspårning med en ny Apple Watch som inte skulle passa alla.

Bara några timmar kvar innan Apple Keynote som kommer att se varumärket tillkännage sitt helt nya sortiment av Apple Watch.

En dyr och tjock klocka, designad framför allt för erfarna idrottare

Om vi ​​förväntar oss att Apple Watch Series 8 och Apple Watch SE 2 är enkla stegvisa utvecklingar, kommer Apple Watch Pro att vara mycket mer intressant.

Tillverkaren skulle tillhandahålla en helt ny design, med en större skärm på 47 mm och ett mer motståndskraftigt fodral för att stå emot alla stötar under intensiva sportaktiviteter.

Enligt Mark Gurman från Bloombergskulle Apple överväga att tydligt skilja denna anslutna klocka från andra medlemmar i Apple Watch-familjen med ett utgångspris som kan ligga mellan 900 och 1 000 dollar, eller mer än 1 000 euro i Europa, med hänsyn till växelkursen och de olika skatterna.

Apple Watch Pro skulle inte vara tillgänglig för alla och Apple har för avsikt att sälja den som en konkurrent till premiummodellerna Garmin, även de säljs för mer än 1 000 euro. Formatet, mycket tjockt, skulle inte vara designat för att tilltala det största antalet människor och varumärket skulle framför allt vända sig till de mest erfarna atleterna med denna nya modell som vi nu ser fram emot att upptäcka.

För att ta reda på allt om de senaste tillkännagivandena från Apple och följa tillsammans denna Keynote som lovar att vara mycket rik på nya funktioner, gå till Clubic från kl.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button