Efter GeForce Now, Xbox Cloud Gaming och Stadia kommer ett “nyt barn” till Samsungs TV-apparater

Samsung Gaming Hub © Samsung

Sedan flera månader tillbaka har Samsung tittat på allt fler tv-spel. Således välkomnar Gaming Hub en liten nyhet på TV nyligen från det sydkoreanska varumärket.

Tyvärr måste franska spelare till en början klara sig utan det…

Ett komplett erbjudande

Den 30 juni distribuerade Samsung sin Gaming Hub på sina tv-apparater som släpptes 2022. Detta utrymme dedikerat till videospel ger tillgång till olika kataloger som innehåller titlar som kan spelas via Cloud-spel. Således är prestigefyllda applikationer som Xbox men även Stadia och GeForce Now tillgängliga för närvarande. Ett nytt barn följer rörelsen idag…

Samsung har precis meddelat att Amazon Luna kommer till den berömda Gaming Hub. Detta innehåller nu nästan alla huvudaktörer inom molnspel. Totalt ingår mer än 1000 spel från utrymmet som förvaltas av det sydkoreanska varumärket. Tyvärr kan franska spelare ännu inte dra nytta av alla dessa fördelar.

Amazon önskas

Luna är alltså fortfarande inte tillgänglig i Frankrike. Den amerikanska jättens tjänst är för tillfället uteslutande reserverad för USA. Den var offentligt utplacerad där i början av året efter att ha spenderat ett och ett halvt år i “tidig tillgång”. För närvarande finns det inget som tyder på en större lansering runt om i världen. Amazon verkar för tillfället bara vilja fokusera på den amerikanska marknaden.

Driften av Luna skiljer sig från den som tävlingen använder. Här väljer användaren att prenumerera på en eller flera kanaler enligt sina preferenser. Varje innehåller ett antal spel som kan lanseras efter behag med ett aktivt abonnemang. En kanals månadspris börjar vanligtvis på 4,99 USD. Plattformen är tillgänglig via de flesta smartphones, surfplattor, PC, Mac och Fire TV Sticks på marknaden.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button